LASTİK İŞ
ismail

OKULLARARASI SATRANÇ TURNUVASI BAŞLADI

Eğitim 22.02.2017 - 15:50, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

OKULLARARASI SATRANÇ TURNUVASI BAŞLADI

Gölcük Belediyesi, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gölcük Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliği ile “Gölcük’te Öğrenci Olmak Projesi” kapsamında Okullararası Satranç turnuvası Gölcük Belediyesi Kongre Sarayında başladı.

Turnuvanın açılışına, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Tektaş, Gölcük  İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Gölcük Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Muhyettin Yıldırım, Gölcük Belediye Spor Birimi görevlileri, turnuvaya katılan okulların müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Turnuvaya İlçe genelinden 298 satranç sporcusu katıldı. Satranç turnuvası İlkokullar, Ortaokullar ve Liseler arasında Küçükler, Yıldızlar ve Gençler olmak üzere 3 ayrı kategoride gerçekleştirilecek. İlkokullardan 145 sporcu, Ortaokullardan 95 sporcu, Liselerden 58 sporcu olmak üzere toplamda 298 sporcu başarılı olmak için kıyasıya mücadele edecekler. Turnuva Satranç İl Temsilciliği tarafından görevlendirilen hakemler tarafından yönetilecek. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından turnuva hakkında bilgilendirmelerde bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu yaptığı konuşmada, Öncelikle böylesine güzel ve bir o kadarda yoğun katılımın olması  bizleri memnun ediyor. Turnuvanın düzenlenmesine vermiş olduğu destek ve katkılarından dolayı Gölcük Belediye Başkanımız Mehmet Ellibeş'e teşekkür ediyor, emeği geçen herkesi kutluyorum, dedi. Sosyal Aktivelere Desteğimiz Sürecek Başkan Ellibeş yaptığı konuşmada, Tertip edilen Satranç turnuvasına katılan gençlerimizi gönülden kutluyor ve bu turnuvanın gelecek yıllarda daha geniş katılımlarla devam etmesini arzu ediyoruz. Gölcük Belediyesi olarak İlçe genelinde yaşayan her kesimden ve her yaştan vatandaşlarımıza yönelik etkinliklerimiz hızla devam etmekte. Gölcük'te Öğrenci olmak projesi kapsamında gerçekleştirilen bu turnuva sosyal yaşamın devamlılığında halkın moral ve motivasyonunu artırmakta ve önemli bir ihtiyaç olarak görülmektedir. Bizlere yapılan istek ve talepler doğrultusunda bu yönde aktivitelerimizi daha da geliştireceğiz ve bu tür faaliyetlerimizi artırarak devam ettireceğiz. Bu turnuvaya katılan siz değerli öğrencilerimize, okul müdürlerimize, öğretmenlerimize, velilerimize, turnuvanın yapılmasında büyük emeği olan Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğüne ve katkı koyan tüm herkese teşekkür ediyorum, diyerek sözlerini tamamladı.   Turnuvada tüm kategorilerde ilk 3 dereceye girenlere kupa, madalya ve satranç takımı, dört-onuncu derecelere de madalya ve satranç takımı hediye edilecek. Satranç turnuvası 23 Şubat Perşembe günü saat: 12.00’da yapılacak olan ödül töreniyle tamamlanacak.
Gölcük Belediyesi, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gölcük Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliği ile “Gölcük’te Öğrenci Olmak Projesi” kapsamında Okullararası Satranç turnuvası Gölcük Belediyesi Kongre Sarayında başladı.

Turnuvanın açılışına, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Tektaş, Gölcük  İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Gölcük Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Muhyettin Yıldırım, Gölcük Belediye Spor Birimi görevlileri, turnuvaya katılan okulların müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Turnuvaya İlçe genelinden 298 satranç sporcusu katıldı. Satranç turnuvası İlkokullar, Ortaokullar ve Liseler arasında Küçükler, Yıldızlar ve Gençler olmak üzere 3 ayrı kategoride gerçekleştirilecek. İlkokullardan 145 sporcu, Ortaokullardan 95 sporcu, Liselerden 58 sporcu olmak üzere toplamda 298 sporcu başarılı olmak için kıyasıya mücadele edecekler. Turnuva Satranç İl Temsilciliği tarafından görevlendirilen hakemler tarafından yönetilecek.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından turnuva hakkında bilgilendirmelerde bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu yaptığı konuşmada, Öncelikle böylesine güzel ve bir o kadarda yoğun katılımın olması  bizleri memnun ediyor. Turnuvanın düzenlenmesine vermiş olduğu destek ve katkılarından dolayı Gölcük Belediye Başkanımız Mehmet Ellibeş'e teşekkür ediyor, emeği geçen herkesi kutluyorum, dedi.

Sosyal Aktivelere Desteğimiz Sürecek

Başkan Ellibeş yaptığı konuşmada, Tertip edilen Satranç turnuvasına katılan gençlerimizi gönülden kutluyor ve bu turnuvanın gelecek yıllarda daha geniş katılımlarla devam etmesini arzu ediyoruz. Gölcük Belediyesi olarak İlçe genelinde yaşayan her kesimden ve her yaştan vatandaşlarımıza yönelik etkinliklerimiz hızla devam etmekte. Gölcük'te Öğrenci olmak projesi kapsamında gerçekleştirilen bu turnuva sosyal yaşamın devamlılığında halkın moral ve motivasyonunu artırmakta ve önemli bir ihtiyaç olarak görülmektedir. Bizlere yapılan istek ve talepler doğrultusunda bu yönde aktivitelerimizi daha da geliştireceğiz ve bu tür faaliyetlerimizi artırarak devam ettireceğiz. Bu turnuvaya katılan siz değerli öğrencilerimize, okul müdürlerimize, öğretmenlerimize, velilerimize, turnuvanın yapılmasında büyük emeği olan Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğüne ve katkı koyan tüm herkese teşekkür ediyorum, diyerek sözlerini tamamladı.

 

Turnuvada tüm kategorilerde ilk 3 dereceye girenlere kupa, madalya ve satranç takımı, dört-onuncu derecelere de madalya ve satranç takımı hediye edilecek. Satranç turnuvası 23 Şubat Perşembe günü saat: 12.00’da yapılacak olan ödül töreniyle tamamlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.