LASTİK İŞ

OKUL YARARINA KERMES DÜZENLEDİLER

Eğitim 11.12.2019 - 12:48, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

OKUL YARARINA KERMES DÜZENLEDİLER

Yeni yapılan okullarımızdan KSO Gölcük Dumlupınar Ortaokulu aile birliği başkanı Esengül Damar ve yönetimi tarafından okulda okul yararına kermes düzenledi.

İlçemizde bulunan okulların okul aile birliği başkanları okula gelir elde etmek için birçok etkinlik çalışmalarını yapıyorlar. Bu kapsamda KSO Gölcük Dumlupınar Ortaokulu aile birliği başkanı Esengül Damar ve yönetimi tarafından okulda okul yararına gıda kermesini düzenledi. Kermesten gelecek olan gelir okulun eksikleri için kullanılacak. Okulda gıda kermesini düzenleye KSO Gölcük Dumlupınar Ortaokulu aile birliği başkanı Esengül Damar yaptığı açıklamada şunları dile getirdi. Başkan Damar; “okulumuza gelir getirmek amacı ile geçtiğimiz günlerde okulumuzun tüm velileri ile bir araya geldik. Velilerimize okulumuza gelir getirecek bir etkinlik yapmayı planladık. Bu açıklamamın üzerine velilerimiz karınca kararınca evlerinde kendileri yaptıkları gıdaları getirerek okulumuzun binasında kermes düzenledik. Kermesimiz büyük ilgi gördü. Kermeste elde ettiğimiz gelir okulumuzun eksiklikleri giderilmesi için okulumuza kullanılacak. Yaptığımız bu kermeste başta okul müdürümüz Hamit Ümit Şişman, okul idaresi, okul öğretmenleri ve okulumuzun tüm velilerine gönülden teşekkür ederim” dedi. Fahri Haner
Yeni yapılan okullarımızdan KSO Gölcük Dumlupınar Ortaokulu aile birliği başkanı Esengül Damar ve yönetimi tarafından okulda okul yararına kermes düzenledi.

İlçemizde bulunan okulların okul aile birliği başkanları okula gelir elde etmek için birçok etkinlik çalışmalarını yapıyorlar. Bu kapsamda KSO Gölcük Dumlupınar Ortaokulu aile birliği başkanı Esengül Damar ve yönetimi tarafından okulda okul yararına gıda kermesini düzenledi. Kermesten gelecek olan gelir okulun eksikleri için kullanılacak.

Okulda gıda kermesini düzenleye KSO Gölcük Dumlupınar Ortaokulu aile birliği başkanı Esengül Damar yaptığı açıklamada şunları dile getirdi. Başkan Damar; “okulumuza gelir getirmek amacı ile geçtiğimiz günlerde okulumuzun tüm velileri ile bir araya geldik. Velilerimize okulumuza gelir getirecek bir etkinlik yapmayı planladık. Bu açıklamamın üzerine velilerimiz karınca kararınca evlerinde kendileri yaptıkları gıdaları getirerek okulumuzun binasında kermes düzenledik. Kermesimiz büyük ilgi gördü. Kermeste elde ettiğimiz gelir okulumuzun eksiklikleri giderilmesi için okulumuza kullanılacak. Yaptığımız bu kermeste başta okul müdürümüz Hamit Ümit Şişman, okul idaresi, okul öğretmenleri ve okulumuzun tüm velilerine gönülden teşekkür ederim” dedi.

Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.