OKUL MÜDÜRLERİ ATANDI

Spor 31.08.2015 - 12:56, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

OKUL MÜDÜRLERİ ATANDI

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı ve sözlü mülakatın ardından kadrosu boş bulunan okul müdürlüklerine atama yapıldı

2014-2015 eğitim öğretim yılının açılmasına az bir süre kala kadrosu boş bulunan okul müdürlüklerine atamalar yapıldı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün teklifi ve Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nun onaylamasıyla yazılı ve sözlü mülakatta başarılı olan eğitimciler kadrosu boş bulunan okul müdürlüklerine atandı. Buna göre Başiskele ilçesinden 4, Çayırova ilçesinden 5, Darıca ilçesinden 1, Derince ilçesinden 3, Dilovası ilçesinden 5, Gölcük ilçesinden 4, Gebze ilçesinden 3, İzmit ilçesinden 9, Kandıra ilçesinden 7, Karamürsel ilçesinden 1, Kartepe ilçesinden 5 ve Körfez ilçesinden ise 3 okula atama yapıldı. ŞİMDİ BAŞİSKELE’DE 1969 Yozgat doğumlu olan İdiris Koçyiğit, yapılan atamalarda Başiskele Aşağı Doğantepe İlkokulu’na asaleten müdür olarak atandı.  Koçyiğit, Atatürk Üniversitesi Almanca öğretmenliği mezunu. 1992 yılından sınıf öğretmeni olarak göreve başladı yan Koçyiğit, ilimizde 2003 yılından beri önce Misak-ı Milli İlköğretim Okulu’nda sınıf öğretmenliği, 2010 yılında itibaren ise Sepetlipınar İlköğretim Okulu Müdürlüğü, Vali İhsan Dede İlkokulu Müdürlüğü görevinin ardından Başiskele Aşağı Doğantepe İlkokulu Müdür vekili olarak görev yaptı. ÇAYIROVA’DA MÜDÜR Fatih Dilekoğlu ise şimdi Çayırova Güzeltepe Akçakoca İlkokulu Müdürü olarak görev yapacak. 1976 yılında Samsun ili 19 Mayıs ilçesinde doğan Dilekoğlu, İlkokulu Karagöl Köyü İlkokulu’nda, ortaokulu ise İstanbul´da ve liseyi Samsun´da tamamladı. Yüksek öğrenimini KTÜ Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü’nden 1999 yılında tamamladı. İlk görev yeri Kocaeli ili Çayırova 24 Kasım İlköğretim Okulu’nda göreve başladı. 2010 yılı mart ayından itibaren Çayırova 24 Kasım İlköğretim Okulu’nda Müdür Yardımcısı olarak 13 yıldır aynı okulda çalışmaktaydı. Evli olup Berat Emre ve Muhammed Emir adında 2 çocuğu bulunmakta. Fanatik Trabzonspor taraftarı.        
İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı ve sözlü mülakatın ardından kadrosu boş bulunan okul müdürlüklerine atama yapıldı

2014-2015 eğitim öğretim yılının açılmasına az bir süre kala kadrosu boş bulunan okul müdürlüklerine atamalar yapıldı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün teklifi ve Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nun onaylamasıyla yazılı ve sözlü mülakatta başarılı olan eğitimciler kadrosu boş bulunan okul müdürlüklerine atandı. Buna göre Başiskele ilçesinden 4, Çayırova ilçesinden 5, Darıca ilçesinden 1, Derince ilçesinden 3, Dilovası ilçesinden 5, Gölcük ilçesinden 4, Gebze ilçesinden 3, İzmit ilçesinden 9, Kandıra ilçesinden 7, Karamürsel ilçesinden 1, Kartepe ilçesinden 5 ve Körfez ilçesinden ise 3 okula atama yapıldı.

ŞİMDİ BAŞİSKELE’DE

1969 Yozgat doğumlu olan İdiris Koçyiğit, yapılan atamalarda Başiskele Aşağı Doğantepe İlkokulu’na asaleten müdür olarak atandı.  Koçyiğit, Atatürk Üniversitesi Almanca öğretmenliği mezunu. 1992 yılından sınıf öğretmeni olarak göreve başladı yan Koçyiğit, ilimizde 2003 yılından beri önce Misak-ı Milli İlköğretim Okulu’nda sınıf öğretmenliği, 2010 yılında itibaren ise Sepetlipınar İlköğretim Okulu Müdürlüğü, Vali İhsan Dede İlkokulu Müdürlüğü görevinin ardından Başiskele Aşağı Doğantepe İlkokulu Müdür vekili olarak görev yaptı.

ÇAYIROVA’DA MÜDÜR

Fatih Dilekoğlu ise şimdi Çayırova Güzeltepe Akçakoca İlkokulu Müdürü olarak görev yapacak. 1976 yılında Samsun ili 19 Mayıs ilçesinde doğan Dilekoğlu, İlkokulu Karagöl Köyü İlkokulu’nda, ortaokulu ise İstanbul´da ve liseyi Samsun´da tamamladı. Yüksek öğrenimini KTÜ Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü’nden 1999 yılında tamamladı. İlk görev yeri Kocaeli ili Çayırova 24 Kasım İlköğretim Okulu’nda göreve başladı. 2010 yılı mart ayından itibaren Çayırova 24 Kasım İlköğretim Okulu’nda Müdür Yardımcısı olarak 13 yıldır aynı okulda çalışmaktaydı. Evli olup Berat Emre ve Muhammed Emir adında 2 çocuğu bulunmakta. Fanatik Trabzonspor taraftarı.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.