LASTİK İŞ

ÖDEME NOKTALARINA DİKKAT!

03.07.2015 - 11:31, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

ÖDEME NOKTALARINA DİKKAT!

Sepaş Enerji Genel Müdür Vekili Mustafa Ensari, müşterilerini anlaşmalı kurumlara ödeme yapmaları konusunda uyardı. Ensari, “Müşterilerimizin herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için Sepaş Enerji fatura ödemelerini, sadece anlaşmalı kurumlara yapmaları büyük önem taşıyor” dedi.

Sepaş Enerji Genel Müdür Vekili Mustafa Ensari, müşterilerini anlaşmalı kurumlara ödeme yapmaları konusunda uyardı. Ensari, “Müşterilerimizin herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için Sepaş Enerji fatura ödemelerini, sadece anlaşmalı kurumlara yapmaları büyük önem taşıyor” dedi.   Sepaş Enerji’den yapılan açıklamada, yetkisiz ödeme noktaları tarafından tahsil edilen faturaların müşteri mağduriyetine yol açabileceği ve yapılan ödemenin Sepaş Enerji sistemine iletilmemesi durumunda tüketicilerin zor durumda kalabileceği belirtildi.   Müşteri ilişkilerini olumsuz yönde etkileyen böylesi durumlarla karşılaşmak istemediklerini belirten Sepaş Enerji Genel Müdür Vekili Mustafa Ensari, “1 TL hizmet bedeli alarak fatura tahsilatı yapan ve bu faturaları daha sonra farklı ödeme noktalarından yatıran, geciktirdikleri ödemelerle müşterilerimizin mağdur olmasına yol açan korsan tahsilat büroları olduğu hakkında son günlerde şikayetler alıyoruz. Tespit edilen bu kişiler hakkında suç duyurusunda bulunulacak. Müşterilerimiz,  herhangi bir mağduriyet yaşamamak içinfatura ödemelerinde daha bilinçli hareket etmeli,  Sepaş Enerji fatura ödemelerini sadece anlaşmalı kurumlara yapmalı ve ödeme yaptığı kurumun anlaşmalı olduğundan emin olmalıdırlar” dedi.   Sepaş Enerji tarafından yapılan açıklamada, “Yetkisiz ödeme noktalarında ‘hizmet bedeli’ altında vatandaştan ek ücret alınmasının,  bu tarz ödeme noktalarının anlaşmalı olmadığını da ortaya çıkarttığını ve elektrik abonelerinin faturalarını anlaşmalı bankalar, PTT şubeleri, yetkili Faturamatik Ödeme Noktalarında ödediklerinde anlaşma gereği fatura harici herhangi bir bedel alınmadığı, özellikle bayilere yapılan ödemelerde yetki belgesine dikkat edilmesi gerektiği bildirildi. Açıklamada, Sepaş Enerji’nin yetkisiz ödeme noktalarına ödeme yapılmaması konusunda SMS ile bilgilendirme yaptığı bildirilerek,  elektrik faturalarının arka kısmında anlaşmalı kurumlar hakkında eksiksiz bilginin yer aldığı da belirtild
Sepaş Enerji Genel Müdür Vekili Mustafa Ensari, müşterilerini anlaşmalı kurumlara ödeme yapmaları konusunda uyardı. Ensari, “Müşterilerimizin herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için Sepaş Enerji fatura ödemelerini, sadece anlaşmalı kurumlara yapmaları büyük önem taşıyor” dedi.

Sepaş Enerji Genel Müdür Vekili Mustafa Ensari, müşterilerini anlaşmalı kurumlara ödeme yapmaları konusunda uyardı. Ensari, “Müşterilerimizin herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için Sepaş Enerji fatura ödemelerini, sadece anlaşmalı kurumlara yapmaları büyük önem taşıyor” dedi.

 

Sepaş Enerji’den yapılan açıklamada, yetkisiz ödeme noktaları tarafından tahsil edilen faturaların müşteri mağduriyetine yol açabileceği ve yapılan ödemenin Sepaş Enerji sistemine iletilmemesi durumunda tüketicilerin zor durumda kalabileceği belirtildi.

 

Müşteri ilişkilerini olumsuz yönde etkileyen böylesi durumlarla karşılaşmak istemediklerini belirten Sepaş Enerji Genel Müdür Vekili Mustafa Ensari, “1 TL hizmet bedeli alarak fatura tahsilatı yapan ve bu faturaları daha sonra farklı ödeme noktalarından yatıran, geciktirdikleri ödemelerle müşterilerimizin mağdur olmasına yol açan korsan tahsilat büroları olduğu hakkında son günlerde şikayetler alıyoruz. Tespit edilen bu kişiler hakkında suç duyurusunda bulunulacak. Müşterilerimiz,  herhangi bir mağduriyet yaşamamak içinfatura ödemelerinde daha bilinçli hareket etmeli,  Sepaş Enerji fatura ödemelerini sadece anlaşmalı kurumlara yapmalı ve ödeme yaptığı kurumun anlaşmalı olduğundan emin olmalıdırlar” dedi.

 

Sepaş Enerji tarafından yapılan açıklamada, “Yetkisiz ödeme noktalarında ‘hizmet bedeli’ altında vatandaştan ek ücret alınmasının,  bu tarz ödeme noktalarının anlaşmalı olmadığını da ortaya çıkarttığını ve elektrik abonelerinin faturalarını anlaşmalı bankalar, PTT şubeleri, yetkili Faturamatik Ödeme Noktalarında ödediklerinde anlaşma gereği fatura harici herhangi bir bedel alınmadığı, özellikle bayilere yapılan ödemelerde yetki belgesine dikkat edilmesi gerektiği bildirildi. Açıklamada, Sepaş Enerji’nin yetkisiz ödeme noktalarına ödeme yapılmaması konusunda SMS ile bilgilendirme yaptığı bildirilerek,  elektrik faturalarının arka kısmında anlaşmalı kurumlar hakkında eksiksiz bilginin yer aldığı da belirtild

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.