LASTİK İŞ

O KANALLAR YAYINDAN ÇIKARTILDI !

Gündem 08.10.2015 - 09:43, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

O KANALLAR YAYINDAN ÇIKARTILDI !

Digiturk, 7 TV kanalını Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın isteği ile yayın ağından kaldırdığını açıkladı.

Digiturk'ten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: ''Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, “Anayasal Düzene Karşı İşlenen Suçlar SoruşturmaBürosu” tarafından yapılan bir soruşturma ile ilgili olarak Şirketimize resmi bir yazı tebliğ edilmiştir.   Söz konusu yazının  içeriği  gereği  yasal zorunluluktan dolayı  Kanaltürk, Samanyolu TV, Mehtap TV, S Haber (Samanyolu Haber), Bugün TV, Yumurcak TV ve  Irmak TV kanalları platformumuzdan çıkarılmıştır.  Kamuoyuna saygılarımızla duyururuz.''
Digiturk, 7 TV kanalını Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın isteği ile yayın ağından kaldırdığını açıkladı.

Digiturk'ten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

''Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, “Anayasal Düzene Karşı İşlenen Suçlar SoruşturmaBürosu” tarafından yapılan bir soruşturma ile ilgili olarak Şirketimize resmi bir yazı tebliğ edilmiştir. 
 Söz konusu yazının  içeriği  gereği  yasal zorunluluktan dolayı  Kanaltürk, Samanyolu TV, Mehtap TV, S Haber (Samanyolu Haber), Bugün TV, Yumurcak TV ve  Irmak TV kanalları platformumuzdan çıkarılmıştır.
 Kamuoyuna saygılarımızla duyururuz.''

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.