LASTİK İŞ
ismail

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ ÖNEMLİ

Ekonomi 24.06.2019 - 18:35, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ ÖNEMLİ

8 yıldır Halı yıkama sektöründe hizmet veren Altunlar Halı Yıkama işletme sahibi Ender Altun; “yaptığımız kaliteli hizmetlerden dolayı müşteri memnuniyeti işletme olarak hızla yükseldi” dedi.

8 Yıl önce halı yıkama sektöründe çalışmaya başlayan Ender Altun, 3 yıl bir firmada çalışarak ustalık belgesini aldı. Ardından Karamürsel'de kendisine ait firma işletme kurdu. 5 yıl içerisinde müşterilerine başarılı ve kaliteli hizmet sunarak hızla yükselişe çıktı. Başiskele'den Karamürsel'e kadar hizmet sunan Altunlar Halı Yıkama, ikinci şubesini Gölcük Dumlupınar Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı No -40 ta açarak hizmete soktu.    Hizmetleri ile ilgili bilgi veren Altunlar Halı Yıkama işletmecisi Ender Altun; “Altunlar halı yıkama olarak 8 yıldır bu sektördeyiz 3 yıl bir firmada çalıştım ustalık belgemi aldıktan sonra 5 yıldır da Karamürsel'de kendi işletmemi kurdum. Kuruluşumuzdan kısa bir süre sonra müşteri memnuniyetinden dolayı hızlı bir yükselişe geçtik. Yükselişe geçmemizin sebebi hızlı servis kaliteli deterjan personel memnuniyeti etki etti. 5 yıl önce tek fırçalı makineyle başladık şuan 10 fırçalı tam otomatik makine kullanmaktayız. Firmamıza gelen halılar önce cinsine göre ayrılır çırpma işleminden geçirilir tam otomatik makinede yıkanan halılar kapalı alanda kurutulup paketlemeye alınır. Paketlemede son kontrolü yapılıp poşetlenir ve teslim edilir. Şuan 3 servisle hizmet vermekteyiz. Hizmet bölgelerimiz Karamürsel Başiskele sınırları içinde verdiğimiz hizmetler halı, yorgan, battaniye, stor, perde, zebra perde, mekan, yatak, halı overlok, yerinde evinizde, ofisinizde koltuk itinalı bir şekilde yıkama, yapmaktayız. Bunun yanı sıra fırın pasa bezi (hamur bezi) yıkamaktayız. Şuan koltuk yıkamada kampanyamız vardır 100 liradan başlayan fiyatlarla hizmetlerimizi devam ettiriyoruz. Yaptığımız hizmetlerde müşterilerimiz memnun olamadığında ikinci bir kez ücretsiz olarak halı ve koltuk yıkamalarını yapıyoruz. Bizim için önemli olan müşterilerimizin memnuniyetidir. Müşterilerimize verdiğimizi sözü kesinlikle yerine getiriyoruz.  Fahri Haner
8 yıldır Halı yıkama sektöründe hizmet veren Altunlar Halı Yıkama işletme sahibi Ender Altun; “yaptığımız kaliteli hizmetlerden dolayı müşteri memnuniyeti işletme olarak hızla yükseldi” dedi.

8 Yıl önce halı yıkama sektöründe çalışmaya başlayan Ender Altun, 3 yıl bir firmada çalışarak ustalık belgesini aldı. Ardından Karamürsel'de kendisine ait firma işletme kurdu. 5 yıl içerisinde müşterilerine başarılı ve kaliteli hizmet sunarak hızla yükselişe çıktı. Başiskele'den Karamürsel'e kadar hizmet sunan Altunlar Halı Yıkama, ikinci şubesini Gölcük Dumlupınar Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı No -40 ta açarak hizmete soktu.   

Hizmetleri ile ilgili bilgi veren Altunlar Halı Yıkama işletmecisi Ender Altun; “Altunlar halı yıkama olarak 8 yıldır bu sektördeyiz 3 yıl bir firmada çalıştım ustalık belgemi aldıktan sonra 5 yıldır da Karamürsel'de kendi işletmemi kurdum. Kuruluşumuzdan kısa bir süre sonra müşteri memnuniyetinden dolayı hızlı bir yükselişe geçtik. Yükselişe geçmemizin sebebi hızlı servis kaliteli deterjan personel memnuniyeti etki etti. 5 yıl önce tek fırçalı makineyle başladık şuan 10 fırçalı tam otomatik makine kullanmaktayız. Firmamıza gelen halılar önce cinsine göre ayrılır çırpma işleminden geçirilir tam otomatik makinede yıkanan halılar kapalı alanda kurutulup paketlemeye alınır.

Paketlemede son kontrolü yapılıp poşetlenir ve teslim edilir. Şuan 3 servisle hizmet vermekteyiz. Hizmet bölgelerimiz Karamürsel Başiskele sınırları içinde verdiğimiz hizmetler halı, yorgan, battaniye, stor, perde, zebra perde, mekan, yatak, halı overlok, yerinde evinizde, ofisinizde koltuk itinalı bir şekilde yıkama, yapmaktayız. Bunun yanı sıra fırın pasa bezi (hamur bezi) yıkamaktayız. Şuan koltuk yıkamada kampanyamız vardır 100 liradan başlayan fiyatlarla hizmetlerimizi devam ettiriyoruz. Yaptığımız hizmetlerde müşterilerimiz memnun olamadığında ikinci bir kez ücretsiz olarak halı ve koltuk yıkamalarını yapıyoruz. Bizim için önemli olan müşterilerimizin memnuniyetidir. Müşterilerimize verdiğimizi sözü kesinlikle yerine getiriyoruz. 

Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.