MÜHENDİSLER BİLİM MERKEZİNDE

01.05.2015 - 23:04, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

MÜHENDİSLER BİLİM MERKEZİNDE

Türkiye’nin en büyük endüstriyel dönüşüm projesi olan Kocaeli Bilim Merkezi her yaştan Kocaelilinin ilgisini çekiyor.

Kocaeli İnşaat Mühendisleri Odası, Kocaeli Bilim Merkezi’ni ziyaret etti.   Türkiye’nin en büyük endüstriyel dönüşüm projesi olan Kocaeli Bilim Merkezi her yaştan Kocaelilinin ilgisini çekiyor. Eski Seka Kağıt Fabrikası’nın restore edilmesi ile kurulan Kocaeli Bilim Merkezi’ni Kocaeli İnşaat Mühendisleri Odası yönetimi ziyaret etti.   YÖNETİM KURULU KATILDI Kocaeli Bilim Merkezi’ne yapılan ziyarete Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Tahir Akman, İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Tolga Ok ve Yönetim Kurulu ile Kızılay Kocaeli Şube Başkanı Muzaffer Şişmanoğlu katıldı.   DÜZENEKLERİ DENEDİLER İnşaat Mühendisleri, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığına bağlı olarak hizmet veren Bilim Merkezi’ne yaptıkları ziyarette Seka Kağıt Fabrikası’nın restore edilmesi hakkında bilgi aldılar. Bilim Merkezi’ndeki düzenekleri tek tek deneyen ziyaretçiler Bilim Merkezi’nin Kocaeli için önemli bir şans olduğunu belirttiler.  
Türkiye’nin en büyük endüstriyel dönüşüm projesi olan Kocaeli Bilim Merkezi her yaştan Kocaelilinin ilgisini çekiyor.

Kocaeli İnşaat Mühendisleri Odası, Kocaeli Bilim Merkezi’ni ziyaret etti.

 

Türkiye’nin en büyük endüstriyel dönüşüm projesi olan Kocaeli Bilim Merkezi her yaştan Kocaelilinin ilgisini çekiyor. Eski Seka Kağıt Fabrikası’nın restore edilmesi ile kurulan Kocaeli Bilim Merkezi’ni Kocaeli İnşaat Mühendisleri Odası yönetimi ziyaret etti.

 

YÖNETİM KURULU KATILDI

Kocaeli Bilim Merkezi’ne yapılan ziyarete Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Tahir Akman, İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Tolga Ok ve Yönetim Kurulu ile Kızılay Kocaeli Şube Başkanı Muzaffer Şişmanoğlu katıldı.

 

DÜZENEKLERİ DENEDİLER

İnşaat Mühendisleri, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığına bağlı olarak hizmet veren Bilim Merkezi’ne yaptıkları ziyarette Seka Kağıt Fabrikası’nın restore edilmesi hakkında bilgi aldılar. Bilim Merkezi’ndeki düzenekleri tek tek deneyen ziyaretçiler Bilim Merkezi’nin Kocaeli için önemli bir şans olduğunu belirttiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.