MİNİ VOLEYBOLCULAR SERİYİ DEVAM ETTİRDİ 2- 0

Spor 22.02.2017 - 15:52, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

MİNİ VOLEYBOLCULAR SERİYİ DEVAM ETTİRDİ 2- 0

Türkiye Voleybol Federasyonu Kocaeli İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Mini Voleybol turnuvası 17 Ağustos spor salonunda oynanan karşılaşmalarla devam ediyor.

Gölcük Belediyespor Mini Voleybol B takımı Turnuvada oynadığı 2. ci maçını da kazandı. 17 Ağustos spor salonunda Gölcük Belediyespor Mini voleybol B takımı 25-5   25-12 setlerle Değirmenderespor Mini Voleybol takımını 2-0 yenerek grubunda oynadığı 2. maçından da galibiyetle ayrılarak yoluna emin adımlarla, kayıpsız bir şekilde devam ediyor. Gölcük Belediyespor Kulübü Basın sözcüsü Vedat Eren, 2 maçını da kazanarak yoluna kayıpsız devam eden Mini Voleybol B takımı sporcularını ve teknik heyeti kutlayarak başarılarının daim olmasını arzu ettiğini dile getirdi.
Türkiye Voleybol Federasyonu Kocaeli İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Mini Voleybol turnuvası 17 Ağustos spor salonunda oynanan karşılaşmalarla devam ediyor.

Gölcük Belediyespor Mini Voleybol B takımı Turnuvada oynadığı 2. ci maçını da kazandı. 17 Ağustos spor salonunda Gölcük Belediyespor Mini voleybol B takımı 25-5   25-12 setlerle Değirmenderespor Mini Voleybol takımını 2-0 yenerek grubunda oynadığı 2. maçından da galibiyetle ayrılarak yoluna emin adımlarla, kayıpsız bir şekilde devam ediyor.

Gölcük Belediyespor Kulübü Basın sözcüsü Vedat Eren, 2 maçını da kazanarak yoluna kayıpsız devam eden Mini Voleybol B takımı sporcularını ve teknik heyeti kutlayarak başarılarının daim olmasını arzu ettiğini dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.