LASTİK İŞ

MİNİ TEKVANDOCUAR BAŞKANI ZİYARET ETTİ

Gölcük 27.07.2016 - 21:15, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

MİNİ TEKVANDOCUAR BAŞKANI ZİYARET ETTİ

Gölcük Belediyespor Kulübü, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e sürpriz ziyarette bulundu.

Türkiye Tekvando Federasyonu tarafından Konya’da yapılacak olan Minkler Türkiye Tekvando Şampiyonası öncesi Antrenör Zabit Pustu ve beraberindeki 9 minik tekvandocumuz Başkan Ellibeş’e ziyarette bulunarak, yapılacak olan turnuva’da ellerinden gelen gayreti gösterip önceden elde edilen başarılara bir yenisini daha ekleyeceklerini dile getirdiler.   Yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Her zaman sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceğiz. Gençlerimizi mutlaka kötü alışkanlıklardan ve sokaklardan uzaklaştırıp, boş vakitlerini uygun şekilde değerlendirmelerini sağlayarak, sporla tanıştırmamız gerekiyor. Sporcu kardeşlerimiz mutlaka hayatta daha fazla başarılı oluyorlar. Onun için sporu önemsiyoruz. Spora ve sporcuya Gölcük Belediyesi olarak bugüne kadar destek verdik ve vermeye de devam edeceğiz. Ben genç ve önü açık başarı elde etmeye hevesli tekvandocularımızı tebrik ediyor, müsabakalarında başarılar diliyorum. Yapılacak olan Şampiyona’dan da en güzel sonuçlarla dönmelerini temenni ediyorum “ dedi.  
Gölcük Belediyespor Kulübü, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e sürpriz ziyarette bulundu.

Türkiye Tekvando Federasyonu tarafından Konya’da yapılacak olan Minkler Türkiye Tekvando Şampiyonası öncesi Antrenör Zabit Pustu ve beraberindeki 9 minik tekvandocumuz Başkan Ellibeş’e ziyarette bulunarak, yapılacak olan turnuva’da ellerinden gelen gayreti gösterip önceden elde edilen başarılara bir yenisini daha ekleyeceklerini dile getirdiler.

 

Yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Her zaman sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceğiz. Gençlerimizi mutlaka kötü alışkanlıklardan ve sokaklardan uzaklaştırıp, boş vakitlerini uygun şekilde değerlendirmelerini sağlayarak, sporla tanıştırmamız gerekiyor. Sporcu kardeşlerimiz mutlaka hayatta daha fazla başarılı oluyorlar. Onun için sporu önemsiyoruz. Spora ve sporcuya Gölcük Belediyesi olarak bugüne kadar destek verdik ve vermeye de devam edeceğiz. Ben genç ve önü açık başarı elde etmeye hevesli tekvandocularımızı tebrik ediyor, müsabakalarında başarılar diliyorum. Yapılacak olan Şampiyona’dan da en güzel sonuçlarla dönmelerini temenni ediyorum “ dedi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.