LASTİK İŞ

MHP SEÇİMLİ KURULTAY'A GİDİYOR

Asayiş 24.05.2016 - 17:26, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

MHP SEÇİMLİ KURULTAY'A GİDİYOR

Yargıtay'ın MHP kararından sonra genel merkezden ilk açıklama geldi..

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih YAlçın'ın düzenlediği basın toplantısında, MHP Genel BAşkanı Devlet Bahçeli'nin 26 Haziran ya da 10 Temmuz tarihinde MHP de genel başkan seçimli olağan üstü kurultay yapılması kararı verdiğini açıkladı.  YAlçın, 26 HAziran gününün ramazan ayına denk gelmesi nedeni ile partililerle görüşüleceğini kongrenin bu tarihte yapılmaması durumunda 10 Temmuz günü Ankara Arena da yapılacağını ve bu nedenle de salonun kiralandığını söyledi. 
Yargıtay'ın MHP kararından sonra genel merkezden ilk açıklama geldi..

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih YAlçın'ın düzenlediği basın toplantısında, MHP Genel BAşkanı Devlet Bahçeli'nin 26 Haziran ya da 10 Temmuz tarihinde MHP de genel başkan seçimli olağan üstü kurultay yapılması kararı verdiğini açıkladı. 

YAlçın, 26 HAziran gününün ramazan ayına denk gelmesi nedeni ile partililerle görüşüleceğini kongrenin bu tarihte yapılmaması durumunda 10 Temmuz günü Ankara Arena da yapılacağını ve bu nedenle de salonun kiralandığını söyledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.