LASTİK İŞ
ismail

MHP DE ŞOK İSTİFA !

22.06.2016 - 15:31, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

MHP DE ŞOK İSTİFA !

10 Temmuz da kurultay yapmaya hazırlanan MHP'ede şok bir istifa yaşandı..

Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili Oktay Vural, sürpriz bir kararla bu görevinden istifa etti.   Oktay Vural kendisine telefonla ulaşan gazetecilere yaptığı ilk açıklamada, “Ayrıntılı bir değerlendirme yapacağım. Ancak süreçli ilgili bir değerlendirme yaptım. Bu değerlendirmem de istifada etkili oldu” dedi. Türkiye’de 7 Kasım genel seçimlerinden sonra siyasi partiler içerisinde en büyük tartışma MHP içerisinde yaşandı. Parti için muhalefet ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli arasında sert tartışmalar yaşandı. Bu süreçte zaman zaman MHP Grup Başkanvekilli ve İzmir Milletvekili Oktay Vural’ın da istifa edeceği gündeme geldi. Bu iddialar konusunda Vural sessizliğini korurken, Devlet Bahçeli bir sorun bulunmadığını, partinin karıştırılmak istendiğini söyledi. 18 NİSAN 1999’DA MECLİS’E GİRMİŞTİ Akademisyen kökenli olan Oktay Vural 18 Nisan 1999 seçimlerinde İzmir milletvekili olarak Meclis’e girdi. 21. dönemin ardından 23, 24 ve 25’inci dönemlerde de milletvekili seçilen Vural 2001 yılında Enis Öksüz’ün istifası üzerine Ulaştırma Bakanlığı görevine getirilmişti. Vural; 23. dönemden itibaren de MHP’nin grupbaşkanvekiliydi. BAHÇELİ İLE TERS DÜŞTÜ İDDİALARI Vural’ın ismi geçtiğimiz ay MHP lideri Devlet Bahçeli ile ‘kırgınlık’ yaşadığı iddialarıyla gündeme gelmişti.
10 Temmuz da kurultay yapmaya hazırlanan MHP'ede şok bir istifa yaşandı..

Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili Oktay Vural, sürpriz bir kararla bu görevinden istifa etti.

 

Oktay Vural kendisine telefonla ulaşan gazetecilere yaptığı ilk açıklamada, “Ayrıntılı bir değerlendirme yapacağım. Ancak süreçli ilgili bir değerlendirme yaptım. Bu değerlendirmem de istifada etkili oldu” dedi.

Türkiye’de 7 Kasım genel seçimlerinden sonra siyasi partiler içerisinde en büyük tartışma MHP içerisinde yaşandı. Parti için muhalefet ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli arasında sert tartışmalar yaşandı. Bu süreçte zaman zaman MHP Grup Başkanvekilli ve İzmir Milletvekili Oktay Vural’ın da istifa edeceği gündeme geldi. Bu iddialar konusunda Vural sessizliğini korurken, Devlet Bahçeli bir sorun bulunmadığını, partinin karıştırılmak istendiğini söyledi.

18 NİSAN 1999’DA MECLİS’E GİRMİŞTİ

Akademisyen kökenli olan Oktay Vural 18 Nisan 1999 seçimlerinde İzmir milletvekili olarak Meclis’e girdi. 21. dönemin ardından 23, 24 ve 25’inci dönemlerde de milletvekili seçilen Vural 2001 yılında Enis Öksüz’ün istifası üzerine Ulaştırma Bakanlığı görevine getirilmişti. Vural; 23. dönemden itibaren de MHP’nin grupbaşkanvekiliydi.

BAHÇELİ İLE TERS DÜŞTÜ İDDİALARI

Vural’ın ismi geçtiğimiz ay MHP lideri Devlet Bahçeli ile ‘kırgınlık’ yaşadığı iddialarıyla gündeme gelmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.