MHP DE ŞOK GELİŞME

Asayiş 10.05.2016 - 15:01, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

MHP DE ŞOK GELİŞME

15 MAyıs da kurultay yapılması ile ilgili şok bir karar çıktı

NTV'nin haberine göre ,Ankara 25. İcra Dairesi'nin kararına göre, MHP'li muhalifler kurultay yapılması için Yargıtay'ın kararını bekleyecekler. MAhkemenin kararına göre, muhalifglerin kurultay yapılmasında diretmesi halinde, salon önünde ve içinde her türlü polis önlemi alınması istendi.  Öte yandan , Ortadoğu GAzetesi'nde yer alan bir haberde ise  MHP'nin Avukatı Yücel Bulut, MHP'de hukuksuz bir şekilde olağanüstü kurultayı toplama girişiminde bulunan sözde kayyım heyetinin faaliyetlerini durduran mahkemenin tedbir kararlarını yok sayanlara, imzalı mahkeme kararı ile cevap verdi.  Bulut, "Tedbir kararları İNFAZ edilmektedir. Asılsız haberlere itibar etmeyin" diyerek tedbir kararı ile ilgili belge yayınladı.   MHP Avukatı Yücel Bulut, Twitter hesabından "Tedbir kararları İNFAZ edilmektedir. Asılsız haberlere itibar etmeyin" diyerek tedbir kararı ile ilgili belgeyi yayınladı. Bulut, "Algı operasyonlarına yönelik, asılsız haberlere itibar etmeyen" dedi.
15 MAyıs da kurultay yapılması ile ilgili şok bir karar çıktı

NTV'nin haberine göre ,Ankara 25. İcra Dairesi'nin kararına göre, MHP'li muhalifler kurultay yapılması için Yargıtay'ın kararını bekleyecekler. MAhkemenin kararına göre, muhalifglerin kurultay yapılmasında diretmesi halinde, salon önünde ve içinde her türlü polis önlemi alınması istendi. 

Öte yandan , Ortadoğu GAzetesi'nde yer alan bir haberde ise 

MHP'nin Avukatı Yücel Bulut, MHP'de hukuksuz bir şekilde olağanüstü kurultayı toplama girişiminde bulunan sözde kayyım heyetinin faaliyetlerini durduran mahkemenin tedbir kararlarını yok sayanlara, imzalı mahkeme kararı ile cevap verdi.  Bulut, "Tedbir kararları İNFAZ edilmektedir. Asılsız haberlere itibar etmeyin" diyerek tedbir kararı ile ilgili belge yayınladı.

 

MHP Avukatı Yücel Bulut, Twitter hesabından "Tedbir kararları İNFAZ edilmektedir. Asılsız haberlere itibar etmeyin" diyerek tedbir kararı ile ilgili belgeyi yayınladı. Bulut, "Algı operasyonlarına yönelik, asılsız haberlere itibar etmeyen" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.