LASTİK İŞ

MHP ADAYININ TANITIM YEMEĞİ MİTİNGE DÖNÜŞTÜ

Asayiş 06.10.2015 - 21:32, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

MHP ADAYININ TANITIM YEMEĞİ MİTİNGE DÖNÜŞTÜ

MHP Kocaeli Milletvekili Adayı Kürşat Sönmez için Değirmendere Kordon Restaurant’ta düzenlenen tanıtım yemeği mitinge dönüştü, izdiham sonucunda Kordon Restaurant adeta doldu taştı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Adayı Kürşat Sönmez, kendisini Değirmendere’de tanıtarak Değirmendere halkından destek istedi. Yemekte MHP Kocaeli Milletvekili Adayı Dijle Akın, çok sayıda muhtar, sivil toplum kuruluşları ve hemşehri dernek başkanları, partili aileler ve çok sayıda gençler tanıtım yemeğinde hazır bulundu. Özgeçmişi, adaylık süreci ve ülke gündemi hakkında konuşan Sönmez, MHP’nin 1 Kasım’da büyük bir patlama yaratacağını belirtti. “KOCAELİ’NİN EN GENÇ MİLLETVEKİLİ ADAYIYIM” MHP Kocaeli Milletvekili Adayı Kürşat Sönmez, “1987 Gölcük doğumluyum. Konya Selçuk Üniversitesi İktisat Bölümü mezunuyum. Gölcük’te esnaflık yapıyorum. Kocaeli’de en genç milletvekili adayıyım. Başta gençler olmak üzere tüm halkımızdan destek istiyorum. Gölcük’te esnaflık yaptığım için esnafın bütün sorunlarını biliyor, sorunların çözümü konusunda projelerimin hazır olduğunu, mecliste esnafın sesi olacağıma söz veriyorum.”dedi. “TERÖRÜN BİTMESİNDE MHP’NİN ADI YETER”  MHP Kocaeli Milletvekili Adayı Kürşat Sönmez, “7 Haziran seçimlerinden sonra artan terör olayları sonucunda yüzlerce vatan için savaşan asker, polis ve güvenlik mensubumuzu toprağa verdik. Böylesine vahim bir konuda bölücü faaliyetler biliyor ki terörün durmasında MHP’nin ismi bile sonuç getirecek. “Analarımız ağlamasın” diyerek halkı kendisine inandırma çabalarına giren Erdoğan, tam tersine ülkeyi kaosa götürmeyi amaçlamıştır. İşte bunları gören halkımızın sesi olmak, terör uzantılarını ve destekçilerine taviz vermeden ülkeyi karanlık günlerden çıkarmak için bu yola hepimiz baş koyduk. “ÜLKEMİZİN MİLLİ İKTİDARA İHTİYACI VAR” MHP Kocaeli Milletvekili Adayı Kürşat Sönmez,“ 12 yıldır ülkemizi idare eden AKP iktidarında başta ekonomik sıkıntılar, hayat pahalılığı, işsizlik ve terör olayları halkımızı canından bezdirmiştir. 1 Kasım seçimlerinde bu yalan düzeni değiştirmek adına gezdiğim her yörede halkımızın Milliyetçi Hareket Partisi’ne yoğun teveccüh gösterdiğini görmekteyim. Bu destekler sonucunda 26. dönem milletvekili seçimleri sonuçlarının partimizin lehine değişeceğini bu seçimden sonra da Milliyetçi Hareket Partisi’nin iktidar veya iktidar ortağı olacağına şimdiden müjdesini veriyorum.Bu seçim virajında hayırlı sonuçlar görmemizin dileğiyle burada bulunmanızdan dolayı herkese teşekkür ediyorum.”dedi.  
MHP Kocaeli Milletvekili Adayı Kürşat Sönmez için Değirmendere Kordon Restaurant’ta düzenlenen tanıtım yemeği mitinge dönüştü, izdiham sonucunda Kordon Restaurant adeta doldu taştı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Adayı Kürşat Sönmez, kendisini Değirmendere’de tanıtarak Değirmendere halkından destek istedi. Yemekte MHP Kocaeli Milletvekili Adayı Dijle Akın, çok sayıda muhtar, sivil toplum kuruluşları ve hemşehri dernek başkanları, partili aileler ve çok sayıda gençler tanıtım yemeğinde hazır bulundu. Özgeçmişi, adaylık süreci ve ülke gündemi hakkında konuşan Sönmez, MHP’nin 1 Kasım’da büyük bir patlama yaratacağını belirtti.

“KOCAELİ’NİN EN GENÇ MİLLETVEKİLİ ADAYIYIM”

MHP Kocaeli Milletvekili Adayı Kürşat Sönmez, “1987 Gölcük doğumluyum. Konya Selçuk Üniversitesi İktisat Bölümü mezunuyum. Gölcük’te esnaflık yapıyorum. Kocaeli’de en genç milletvekili adayıyım. Başta gençler olmak üzere tüm halkımızdan destek istiyorum. Gölcük’te esnaflık yaptığım için esnafın bütün sorunlarını biliyor, sorunların çözümü konusunda projelerimin hazır olduğunu, mecliste esnafın sesi olacağıma söz veriyorum.”dedi.

“TERÖRÜN BİTMESİNDE MHP’NİN ADI YETER”

 MHP Kocaeli Milletvekili Adayı Kürşat Sönmez, “7 Haziran seçimlerinden sonra artan terör olayları sonucunda yüzlerce vatan için savaşan asker, polis ve güvenlik mensubumuzu toprağa verdik. Böylesine vahim bir konuda bölücü faaliyetler biliyor ki terörün durmasında MHP’nin ismi bile sonuç getirecek. “Analarımız ağlamasın” diyerek halkı kendisine inandırma çabalarına giren Erdoğan, tam tersine ülkeyi kaosa götürmeyi amaçlamıştır. İşte bunları gören halkımızın sesi olmak, terör uzantılarını ve destekçilerine taviz vermeden ülkeyi karanlık günlerden çıkarmak için bu yola hepimiz baş koyduk.

“ÜLKEMİZİN MİLLİ İKTİDARA İHTİYACI VAR”

MHP Kocaeli Milletvekili Adayı Kürşat Sönmez,“ 12 yıldır ülkemizi idare eden AKP iktidarında başta ekonomik sıkıntılar, hayat pahalılığı, işsizlik ve terör olayları halkımızı canından bezdirmiştir. 1 Kasım seçimlerinde bu yalan düzeni değiştirmek adına gezdiğim her yörede halkımızın Milliyetçi Hareket Partisi’ne yoğun teveccüh gösterdiğini görmekteyim. Bu destekler sonucunda 26. dönem milletvekili seçimleri sonuçlarının partimizin lehine değişeceğini bu seçimden sonra da Milliyetçi Hareket Partisi’nin iktidar veya iktidar ortağı olacağına şimdiden müjdesini veriyorum.Bu seçim virajında hayırlı sonuçlar görmemizin dileğiyle burada bulunmanızdan dolayı herkese teşekkür ediyorum.”dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.