LASTİK İŞ

MHP ADAY ADAYLARINDAN PARA ALMAYACAK

Asayiş 01.09.2015 - 09:32, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

MHP ADAY ADAYLARINDAN PARA ALMAYACAK

MHP’de aday adaylık başvuru süreci Salı günü başlıyor. 6 Eylül’de sona erecek süreç ile ilgili konuşan Aydın Ünlü, “Hiçbir başvurudan ücret talep etmeyeceğiz” dedi.

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, parti binasında basın açıklaması gerçekleştirdi. Ünlü, partisinin MYK toplantısından sonra alınan kararları kamuoyuna deklare ederek, "Milletvekili başvuruları için herhangi bir ücret almayacağız. Hiçbir başvurudan ücret talep etmeyeceğiz" dedi.   "HERKESE KAPIMIZ AÇIK" Aday adaylığı süreci hakkında bilgi veren Aydın Ünlü, "MHP 1 Kasım seçimleri için aday adaylık başvuruları yarın sabah (Salı günü) itibari ile başlayacak. Bu süreç 6 Eylül Pazar günü saat 17.00’da sona erecek. Bu 6 günlük süre içinde kırmızı çizgileri olan ve ne mutlu Türküm diyene diyebilen bütün vatandaşlara kapımız açıktır. Bu anlamda Pazar günü biz de MHP Genel Merkeze gidip başvuruları teslim edeceğiz" 
MHP’de aday adaylık başvuru süreci Salı günü başlıyor. 6 Eylül’de sona erecek süreç ile ilgili konuşan Aydın Ünlü, “Hiçbir başvurudan ücret talep etmeyeceğiz” dedi.

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, parti binasında basın açıklaması gerçekleştirdi. Ünlü, partisinin MYK toplantısından sonra alınan kararları kamuoyuna deklare ederek, "Milletvekili başvuruları için herhangi bir ücret almayacağız. Hiçbir başvurudan ücret talep etmeyeceğiz" dedi.

 

"HERKESE KAPIMIZ AÇIK"

Aday adaylığı süreci hakkında bilgi veren Aydın Ünlü, "MHP 1 Kasım seçimleri için aday adaylık başvuruları yarın sabah (Salı günü) itibari ile başlayacak. Bu süreç 6 Eylül Pazar günü saat 17.00’da sona erecek. Bu 6 günlük süre içinde kırmızı çizgileri olan ve ne mutlu Türküm diyene diyebilen bütün vatandaşlara kapımız açıktır. Bu anlamda Pazar günü biz de MHP Genel Merkeze gidip başvuruları teslim edeceğiz" 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.