MEZARLIK DUVARLARI YENİLENİYOR

Gölcük 02.05.2016 - 18:22, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

MEZARLIK DUVARLARI YENİLENİYOR

Gölcük Belediyesi, Değirmendere ve İhsaniye Mezarlığı çevresinde duvar yenileme çalışması başlattı

Gölcük Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü ekipleri Değirmendere ve İhsaniye Mezarlığı'nın eskiyen duvarını yıkarak yeni ve şık taş duvar örerek mezarlık alanını da kent estetiğine uygun bir görünüm kazandırma hedefinde. Gölcük Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ilçe genelinde sürdürdükleri çalışmalar dahilinde, Değirmendere ve İhsaniye mezarlıklarını bakım ve onarıma aldı. Belediye ekipleri eskiyen ve onarım yapılamayacak duruma gelen kabristanlık duvarlarını yenilemek için bir çalışma başlattı. Ebediyete intikal eden yakınlarını ziyaret eden vatandaşların gönül rahatlığı içerisinde ziyaretlerini gerçekleştirmelerini düşünen insan odaklı sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket eden Gölcük Belediyesi, mezarlıklarda başlattığı yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Gölcük Belediyesi ekipleri, mezarlık duvar çalışmaları tamamlandığında Mezarlıklar göze hitap eden bir görünüme kavuşturulacak.
Gölcük Belediyesi, Değirmendere ve İhsaniye Mezarlığı çevresinde duvar yenileme çalışması başlattı

Gölcük Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü ekipleri Değirmendere ve İhsaniye Mezarlığı'nın eskiyen duvarını yıkarak yeni ve şık taş duvar örerek mezarlık alanını da kent estetiğine uygun bir görünüm kazandırma hedefinde.

Gölcük Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ilçe genelinde sürdürdükleri çalışmalar dahilinde, Değirmendere ve İhsaniye mezarlıklarını bakım ve onarıma aldı. Belediye ekipleri eskiyen ve onarım yapılamayacak duruma gelen kabristanlık duvarlarını yenilemek için bir çalışma başlattı.

Ebediyete intikal eden yakınlarını ziyaret eden vatandaşların gönül rahatlığı içerisinde ziyaretlerini gerçekleştirmelerini düşünen insan odaklı sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket eden Gölcük Belediyesi, mezarlıklarda başlattığı yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Gölcük Belediyesi ekipleri, mezarlık duvar çalışmaları tamamlandığında Mezarlıklar göze hitap eden bir görünüme kavuşturulacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.