LASTİK İŞ

MEYDAN PROJESİ SÜRÜYOR !

Değirmendere 29.07.2015 - 13:07, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

MEYDAN PROJESİ SÜRÜYOR !

Gölcük Belediyesi Yukarı Değirmendere’de Proje kapsamında gerçekleştirdiği çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

  Yol üzerinde bulunan elektrik, telefon ve mobese hatlarının yer altına alınmasıyla, ayrıca eski Hamamın bulunduğu alan granit mermer döşenmesiyle Yukarı Değirmendere Meydanına estetik bir görünüm kazandırılıyor.  Yukarı Değirmendere Meydanında belediyeye ait Muhtarlık binasının hem eski olması, hem de deprem görmesi dolayısıyla Mahalle Muhtarlığının ve vatandaşlar istekleri doğrultusunda yıkım çalışmalarının ardından yeni muhtarlık binası, çeşitli sosyal aktivitelerin yapılacağı bir alan oluşturulmasıyla meydan güzel bir görünüme kavuşacaktır. Çalışmaların büyük bir titizlikle devam ettiği proje ile hanımlar ve gençlerin vakit geçirebilecekleri sosyal ve fiziki mekanlar, salonlar ve çevre düzenlemeleri ile Yukarı Değirmendere'nin mimarisine uygun hale getirilecek. Projede incelemelerde bulunan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş " Oturma alanları oluştu, tarihi hamamın etrafı granit taşlarla döşeniyor. Ayrıca oturma alanları, çocukların oynaması için bir yer ve Amfi Sahne yapılacak. Bu anlamda etkinliklerimizin bir kısmını bu Amfi Sahne'de gerçekleştireceğiz. Ve meydanın çevresi piramit taşlarla çevrilerek, Meydan Projesi kapsamında belirlenen alan komple yenilenmiş olacak. Bu yılın Ekim ayında hayırlısıyla proje tamamlama amacındayız" dedi.  
Gölcük Belediyesi Yukarı Değirmendere’de Proje kapsamında gerçekleştirdiği çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

 

Yol üzerinde bulunan elektrik, telefon ve mobese hatlarının yer altına alınmasıyla, ayrıca eski Hamamın bulunduğu alan granit mermer döşenmesiyle Yukarı Değirmendere Meydanına estetik bir görünüm kazandırılıyor.  Yukarı Değirmendere Meydanında belediyeye ait Muhtarlık binasının hem eski olması, hem de deprem görmesi dolayısıyla Mahalle Muhtarlığının ve vatandaşlar istekleri doğrultusunda yıkım çalışmalarının ardından yeni muhtarlık binası, çeşitli sosyal aktivitelerin yapılacağı bir alan oluşturulmasıyla meydan güzel bir görünüme kavuşacaktır.

Çalışmaların büyük bir titizlikle devam ettiği proje ile hanımlar ve gençlerin vakit geçirebilecekleri sosyal ve fiziki mekanlar, salonlar ve çevre düzenlemeleri ile Yukarı Değirmendere'nin mimarisine uygun hale getirilecek.

Projede incelemelerde bulunan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş " Oturma alanları oluştu, tarihi hamamın etrafı granit taşlarla döşeniyor. Ayrıca oturma alanları, çocukların oynaması için bir yer ve Amfi Sahne yapılacak. Bu anlamda etkinliklerimizin bir kısmını bu Amfi Sahne'de gerçekleştireceğiz. Ve meydanın çevresi piramit taşlarla çevrilerek, Meydan Projesi kapsamında belirlenen alan komple yenilenmiş olacak. Bu yılın Ekim ayında hayırlısıyla proje tamamlama amacındayız" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.