METEROLOJİ UYARDI!

21.10.2015 - 17:45, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

METEROLOJİ UYARDI!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Türkiye’nin batı bölgesinde bugün başlayan yağışların şiddetini arttırarak devam edeceği bildirildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; Perşembe günü başlaması beklenen yağışların Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Çanakkale, Balıkesir ile İstanbul, İzmir, Aydın, Muğla ve Antalya çevrelerinde kuvvetli ve çok kuvvetli şeklinde olacağı bildirildi.  Cuma günü ise İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bilecik, Bursa, Balıkesir, Çanakkale, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, İzmir, Manisa, Aydın, Muğla, Denizli ile Batı ve Orta Akdeniz'de çok kuvvetli ve yer yer şiddetli yağışlar bekleniyor. Yağışların 48 saatlik boyunca devam edeceği tahmin ediliyor. Yetkililer; şiddetli ve aşırı yağışlar sebebiyle meydana gelebilecek ani sel ve su baskını gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması 
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Türkiye’nin batı bölgesinde bugün başlayan yağışların şiddetini arttırarak devam edeceği bildirildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; Perşembe günü başlaması beklenen yağışların Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Çanakkale, Balıkesir ile İstanbul, İzmir, Aydın, Muğla ve Antalya çevrelerinde kuvvetli ve çok kuvvetli şeklinde olacağı bildirildi. 

Cuma günü ise İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bilecik, Bursa, Balıkesir, Çanakkale, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, İzmir, Manisa, Aydın, Muğla, Denizli ile Batı ve Orta Akdeniz'de çok kuvvetli ve yer yer şiddetli yağışlar bekleniyor. Yağışların 48 saatlik boyunca devam edeceği tahmin ediliyor.


Yetkililer; şiddetli ve aşırı yağışlar sebebiyle meydana gelebilecek ani sel ve su baskını gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.