METEORLOJİ UYARDI !

Kocaeli 22.01.2017 - 22:09, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

METEORLOJİ UYARDI !

Meteoroloji uyardı, kar yeniden geliyor.

Salı gününden itibaren yurt genelinde yeni bir yağışlı sistem etkili olacak. İstanbul dahil birçok ilde kar yağışı bekleniyor. Hava sıcaklıklarının salı günü batı kesimlerden başlayarak hafta sonuna kadar kuzey, iç ve batı kesimlerde azalması bekleniyor. Perşembe günü kar bekleniyor. İstanbul'da iki hafta aradan sonra yeniden kar geliyor. Meteoroloji salı gününden itibaren yurt genelinde yeni bir yağışlı sisteme karşı uyardı. Pazartesi günü yurt genelinde yağış beklenmiyor. Sabah ve gece saatlerinde yoğun sis ve pus etkili olacak. Salı günü yurdumuz batı kesimlerden gelen yeni bir yağışlı sistemin etkisi altına giriyor. İSTANBUL'DA PERŞEME GÜNÜ KAR VAR Soğuk havayla beraber kar gelecek. Yağışlar kıyı kesimlerde sağanak yağmur şeklinde gerçekleşecek.Meteoroloji'den alınan bilgilere göre, İstanbul'da çarşamba günü karla karışık yağmur şeklinde etkili olması beklenen yağışlar perşembe günü kara dönüşecek. Kar yağışının pazar gününe kadar etkili olması tahmin ediliyor.  Çarşamba günün itibaren yağışlar yurt genelinde etkili olacak. Ankara'da ise çarşamba gününden itibaren yağmaya başlayacak karın cumartesi gününe kadar devam edeceği tahmin ediliyor.
Meteoroloji uyardı, kar yeniden geliyor.

Salı gününden itibaren yurt genelinde yeni bir yağışlı sistem etkili olacak. İstanbul dahil birçok ilde kar yağışı bekleniyor. Hava sıcaklıklarının salı günü batı kesimlerden başlayarak hafta sonuna kadar kuzey, iç ve batı kesimlerde azalması bekleniyor. Perşembe günü kar bekleniyor.

İstanbul'da iki hafta aradan sonra yeniden kar geliyor. Meteoroloji salı gününden itibaren yurt genelinde yeni bir yağışlı sisteme karşı uyardı. Pazartesi günü yurt genelinde yağış beklenmiyor. Sabah ve gece saatlerinde yoğun sis ve pus etkili olacak. Salı günü yurdumuz batı kesimlerden gelen yeni bir yağışlı sistemin etkisi altına giriyor.

İSTANBUL'DA PERŞEME GÜNÜ KAR VAR

Soğuk havayla beraber kar gelecek. Yağışlar kıyı kesimlerde sağanak yağmur şeklinde gerçekleşecek.Meteoroloji'den alınan bilgilere göre, İstanbul'da çarşamba günü karla karışık yağmur şeklinde etkili olması beklenen yağışlar perşembe günü kara dönüşecek. Kar yağışının pazar gününe kadar etkili olması tahmin ediliyor.  Çarşamba günün itibaren yağışlar yurt genelinde etkili olacak. Ankara'da ise çarşamba gününden itibaren yağmaya başlayacak karın cumartesi gününe kadar devam edeceği tahmin ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.