LASTİK İŞ
ismail

MERHABALAR…

28.06.2017 - 08:47, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

MERHABALAR…

MERHABALAR…      Yaklaşık 30 yıllıı meslek yaşantımda, pek günlük gazete, haftalık gazete, dergi, radyo televizyon ve Anadoluı Ajansı gibi pek çok kurumda, mesleği yapmaya ve ekmek paramı kazanmaya çalıştım. 30 yıllık meslek yaşantımda, elimden geldiğince haberin en iyisini yapmaya, fotoğrafın en iyisini çekmeye çalıştım. İnşallah başarılı olmuşumdur. Bunu da sizin takdirinize bırakıyorum. Bazı mesleklerde gezginler verdim. Bende bizim sektörün gezginlerindenim. İnşallah bu kez son olmasını dileğim son durağın, Yeni Gölcük Gazetesi olmasını diliyorum. Malum gazeteden ayrıldıktan sonra, sevgili Ersin Akboyun’un birlikte çalışma teklifini seve seve ve düşünmeden teklif ettim. Çünkü Ersin Akboyun ve sevgili eşi Emine Hanım benim çok eski dostlarım ve meslekten arkadaşlarım. Bu kez yollarımız onlarla kesişti. İnşallah yüce Rabbim beni mahçup etmez de bana güvenenleri ve benden beklentisi olanları mahçup etmem.   SPOR TANDASTLI BİR GAZETE Malumunuz ilçemizde yayım hayatını sürdüren 5 tane günlük gazete var. Hemen hepimiz özel haber röportajların dışında aynı habere gidiyoruz, aynı haberi farklı şekillerde yorumluyoruz. Ama her zaman ifade ettiğim gibi, ilçemizdeki gazetelerin en büyük eksikliği spor haberlerin az oluşu, hatta hiç olmayışı. Allaha çok şükür ilçede, Gölcükspor’u benden başka takip eden yok. Gölcükspor’un iç ve dış saha maçlarını benden başka takip eden yok. İşte bu nedenle, yeni göreve başladığım Yeni Gölcük Gazetesi’nde, spor tandastlı bir gazete yapacağız. Başta Gölcükspor olmak üzere, diğer tüm amatör kulüpleri, elimden geldiğince takip ederek, sayfalarımıza taşıyacağız.   Bu nedenle çok sevdiğim sporla daha çok içiçe olacağım. Futboldan, basketbola, yüzmeden salon sporlarına kadar her daldan spor haberini ve fotoğrafını, Yeni Gölcük Gazetesinde bulabileceksiniz.   SADECE İŞİMİ YAPACAĞIM Beni tanıyanlar bilirler, kimseyle kavga etmeden, kimseyle sürtüşmeden, kimsenin özel hayatına karışmadan, sadece ve sadece işimi yapıyorum. Çünkü benim işim haber yapmak, kimseyle dalşamak değil. Ama damarıma basanın da damarına basarım. Benim çok sık kullandığım ve çok beğendiğim bir lafım vardır, “Ben her şeyi bilirim, ama haddimi de bilirim”. Bu yüzden haddimi aşmadan, Yeni Gölcük Gazetesine nasıl katkı sağlarımın savaşını ve mücadelesini vereceğim.    Yeni çıktığım bu yolculukta, 7.5 yıldır çalıştığım Gölcük’te beni seven ve bana inanan insanların desteği ile hayat mücadeleme siz Gölcüklü gönül dostları ile devam etmek istiyorum. Sakın ilgi ve alakanızı esirgemeyin. Şimdiden hepinize teşekkürlerimi sunuyorum. Allah hepinizden razı olsun… *******************  

MERHABALAR…   

 

Yaklaşık 30 yıllıı meslek yaşantımda, pek günlük gazete, haftalık gazete, dergi, radyo televizyon ve Anadoluı Ajansı gibi pek çok kurumda, mesleği yapmaya ve ekmek paramı kazanmaya çalıştım.

30 yıllık meslek yaşantımda, elimden geldiğince haberin en iyisini yapmaya, fotoğrafın en iyisini çekmeye çalıştım. İnşallah başarılı olmuşumdur. Bunu da sizin takdirinize bırakıyorum.

Bazı mesleklerde gezginler verdim. Bende bizim sektörün gezginlerindenim. İnşallah bu kez son olmasını dileğim son durağın, Yeni Gölcük Gazetesi olmasını diliyorum. Malum gazeteden ayrıldıktan sonra, sevgili Ersin Akboyun’un birlikte çalışma teklifini seve seve ve düşünmeden teklif ettim.

Çünkü Ersin Akboyun ve sevgili eşi Emine Hanım benim çok eski dostlarım ve meslekten arkadaşlarım. Bu kez yollarımız onlarla kesişti. İnşallah yüce Rabbim beni mahçup etmez de bana güvenenleri ve benden beklentisi olanları mahçup etmem.

 

SPOR TANDASTLI BİR GAZETE

Malumunuz ilçemizde yayım hayatını sürdüren 5 tane günlük gazete var. Hemen hepimiz özel haber röportajların dışında aynı habere gidiyoruz, aynı haberi farklı şekillerde yorumluyoruz.

Ama her zaman ifade ettiğim gibi, ilçemizdeki gazetelerin en büyük eksikliği spor haberlerin az oluşu, hatta hiç olmayışı. Allaha çok şükür ilçede, Gölcükspor’u benden başka takip eden yok. Gölcükspor’un iç ve dış saha maçlarını benden başka takip eden yok.

İşte bu nedenle, yeni göreve başladığım Yeni Gölcük Gazetesi’nde, spor tandastlı bir gazete yapacağız. Başta Gölcükspor olmak üzere, diğer tüm amatör kulüpleri, elimden geldiğince takip ederek, sayfalarımıza taşıyacağız.  

Bu nedenle çok sevdiğim sporla daha çok içiçe olacağım. Futboldan, basketbola, yüzmeden salon sporlarına kadar her daldan spor haberini ve fotoğrafını, Yeni Gölcük Gazetesinde bulabileceksiniz.

 

SADECE İŞİMİ YAPACAĞIM

Beni tanıyanlar bilirler, kimseyle kavga etmeden, kimseyle sürtüşmeden, kimsenin özel hayatına karışmadan, sadece ve sadece işimi yapıyorum. Çünkü benim işim haber yapmak, kimseyle dalşamak değil. Ama damarıma basanın da damarına basarım.

Benim çok sık kullandığım ve çok beğendiğim bir lafım vardır, “Ben her şeyi bilirim, ama haddimi de bilirim”. Bu yüzden haddimi aşmadan, Yeni Gölcük Gazetesine nasıl katkı sağlarımın savaşını ve mücadelesini vereceğim.   

Yeni çıktığım bu yolculukta, 7.5 yıldır çalıştığım Gölcük’te beni seven ve bana inanan insanların desteği ile hayat mücadeleme siz Gölcüklü gönül dostları ile devam etmek istiyorum. Sakın ilgi ve alakanızı esirgemeyin.

Şimdiden hepinize teşekkürlerimi sunuyorum. Allah hepinizden razı olsun…

*******************

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.