LASTİK İŞ

MELİS ve OGÜN SÖZLENDİ ..

Gölcük 24.07.2015 - 13:29, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

MELİS ve OGÜN SÖZLENDİ ..

İlçemiz gençlerinden Melis Zengin ile Ogün Karataş aile arasında yapılan törenle söz yüzüklerini taktılar..

İlçemizin sevilen gençlerinden Güngör - Cansever Zengin'in kızları Melis Zengin ile Ömer - Meryem Karataş'ın oğulları Ogün Karataş evliliğe ilk adımı attılar. Uzun süredir arkadaş olan Melis ve Ogün, önceki akşam dedeleri Şakir Karataş'ın taktığı yüzükle sözlendiler.  www.yenigolcuk.com'un internet editörlüğünü de yapan Ogün kardeşimiz ile Melis hanıma " Hayırlı Uğurlu Olsun" dileklerimizi sunuyoruz...
İlçemiz gençlerinden Melis Zengin ile Ogün Karataş aile arasında yapılan törenle söz yüzüklerini taktılar..

İlçemizin sevilen gençlerinden Güngör - Cansever Zengin'in kızları Melis Zengin ile Ömer - Meryem Karataş'ın oğulları Ogün Karataş evliliğe ilk adımı attılar. Uzun süredir arkadaş olan Melis ve Ogün, önceki akşam dedeleri Şakir Karataş'ın taktığı yüzükle sözlendiler. 

www.yenigolcuk.com'un internet editörlüğünü de yapan Ogün kardeşimiz ile Melis hanıma " Hayırlı Uğurlu Olsun" dileklerimizi sunuyoruz...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.