LASTİK İŞ
ismail

KUTLU DOĞUM AŞI DAĞITILDI

Gündem 25.04.2017 - 12:27, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KUTLU DOĞUM AŞI DAĞITILDI

İlçemizin önemli camilerinden olan Kavaklı Camii’nde Kutlu Doğum Haftası sebebiyle Kutlu Doğum Aşı ikram edildi.

İlçemizin önemli camilerinden olan Kavaklı Camii’nde Kutlu Doğum Haftası sebebiyle  Kutlu Doğum Aşı ikram edildi. Kutlu Doğum Haftası sebebiyle Kavaklı Camii Cemaatinin katılımıyla 52 hatim okundu. İlçe Müftüsü Mehmet Yazıcı ise Kutlu Doğum Haftasını ana teması olarak “Hz. Peygamber ve güven toplumu” konulu vaaz verdi. İlçe Müftüsü Yazıcının vaazının ardından 52. Hatim duası yapıldı. Duanın tamamlanmasının ardından ise cami görevlileri Razi Keskin, Gençağa Eren, Kavaklı Camii Derneği yetkileri Mustafa Ekiz ve Ayhan Başbozuk organizesiyle ve cemaatin katkılarıyla “ Kutlu Doğum Aşı” dağıtımı yapıldı. VATANDAŞLAR DAN TEBRİK Camii cemaati ve çevrede ki vatandaşlar ise Kutlu Doğum Aşında emeği geçenleri tebrik ederek; sizler genç nesile de bu vesileyle iman ve peygamber sevgisini aşılayarak çok önemli bir iş yapıyorsunuz. Bu yaptığınız organizasyonda son derece önemli Allah yaptıklarınızı kabul etsin” şeklinde düşüncelerini dile getirdiler.
İlçemizin önemli camilerinden olan Kavaklı Camii’nde Kutlu Doğum Haftası sebebiyle Kutlu Doğum Aşı ikram edildi.

İlçemizin önemli camilerinden olan Kavaklı Camii’nde Kutlu Doğum Haftası sebebiyle  Kutlu Doğum Aşı ikram edildi.

Kutlu Doğum Haftası sebebiyle Kavaklı Camii Cemaatinin katılımıyla 52 hatim okundu. İlçe Müftüsü Mehmet Yazıcı ise Kutlu Doğum Haftasını ana teması olarak “Hz. Peygamber ve güven toplumu” konulu vaaz verdi. İlçe Müftüsü Yazıcının vaazının ardından 52. Hatim duası yapıldı. Duanın tamamlanmasının ardından ise cami görevlileri Razi Keskin, Gençağa Eren, Kavaklı Camii Derneği yetkileri Mustafa Ekiz ve Ayhan Başbozuk organizesiyle ve cemaatin katkılarıyla “ Kutlu Doğum Aşı” dağıtımı yapıldı.

VATANDAŞLAR DAN TEBRİK
Camii cemaati ve çevrede ki vatandaşlar ise Kutlu Doğum Aşında emeği geçenleri tebrik ederek; sizler genç nesile de bu vesileyle iman ve peygamber sevgisini aşılayarak çok önemli bir iş yapıyorsunuz. Bu yaptığınız organizasyonda son derece önemli Allah yaptıklarınızı kabul etsin” şeklinde düşüncelerini dile getirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.