KURSLAR DEVAM EDİYOR

29.11.2017 - 17:41, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KURSLAR DEVAM EDİYOR

Gölcük Kültür Dernekleri Platformu’nun açtığı halk oyunları (Zeybek) kursu devam ediyor.

Halk Eğitim Müdürlüğünün yıl içinde açtığı kurslardan olan halk oyunları kursunu platform olarak açmak kültürel farklılıkları Gölcük’te yaşamak ve yaşatmak bizim Öncelikli görevlerimizdir. Bu kurslarımıza yoğun bir katılım olması bizleri çok mutlu etmiştir. Halk oyunları öğretmeni Banu Cankurtaran öncülüğünde Gölcük Kültür Dernekleri Platformuna üye derneklerimizin başkanları kadın kolları ve üyeler olmak üzere 23Erkek (her salı)ve 21 bayan kursiyer (her perşembe) Gölcük Öğretmen Evinde çalışmaktadır Milli Eğitim Müdürüne Halk Eğitim Müdürüne Öğretmen Evi Müdürüne Halk oyunları öğretmenimize Platforma üye derneklerimizin başkanlarına kadın kollarımıza ve üyelerimize teşekkür ederim
Gölcük Kültür Dernekleri Platformu’nun açtığı halk oyunları (Zeybek) kursu devam ediyor.

Halk Eğitim Müdürlüğünün yıl içinde açtığı kurslardan olan halk oyunları kursunu platform olarak açmak kültürel farklılıkları Gölcük’te yaşamak ve yaşatmak bizim Öncelikli görevlerimizdir.
Bu kurslarımıza yoğun bir katılım olması bizleri çok mutlu etmiştir.
Halk oyunları öğretmeni Banu Cankurtaran öncülüğünde Gölcük Kültür Dernekleri Platformuna üye derneklerimizin başkanları kadın kolları ve üyeler olmak üzere 23Erkek (her salı)ve 21 bayan kursiyer (her perşembe) Gölcük Öğretmen Evinde çalışmaktadır
Milli Eğitim Müdürüne
Halk Eğitim Müdürüne
Öğretmen Evi Müdürüne
Halk oyunları öğretmenimize
Platforma üye derneklerimizin başkanlarına kadın kollarımıza ve üyelerimize teşekkür ederim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.