LASTİK İŞ

KURBAN PAZARI KURULDU

Gölcük 25.08.2016 - 10:24, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

KURBAN PAZARI KURULDU

Gölcük Belediyesi tarafından her yıl kurulan Kurban Pazarı bu yılda gerekli düzenlemeler yapılarak satıcıların ve alıcıların hizmetine sunuluyor.

Kurban satıcılarının Yazlık Taşocakları mevkiindeki mevcut alanda oluşturulan ve 70 adet Kurbanlık ahırlarında halkın ihtiyaçlarına karşılık veriliyor. Mevcut ahırlarda 1500 büyükbaş hayvan alıcılarını bekliyor. Belediye ekipleri ahır sahiplerine yerleşim konusunda gerekli bilgileri verip, koordineyi sağlıyor. Gölcük Belediyesi Kurban pazarının geçen senelerde olduğu gibi bu yılda yoğun ilgi görmesi beklenmekte. Yazlık Taş ocakları altındaki yaklaşık 10 dönümlük alan üzerinde hizmet veren Gölcük Belediyesi Kurban içinde hayvan gübrelerinin de depolanacağı ayrı bir alan oluşturulmakla birlikte, kurban pazarına yakın konut alanları bölgeleri çevresinde de ilaçlamalar yapılmış durumda. Ayrıca satıcıların ihtiyaçlarını karşılayabilecek yerlerde kendilerine tahsis edilmiş vaziyette.   Gölcük Belediyesi Kurban Pazarı 70 Ahır kapasiteli olup Kurban satışı yapacak her kurban satıcısına yaklaşık 90 m2'lik alan verilmiş bulunuyor Kurban Pazarına Kastamonu, Ağrı, Kars, Tokat, Erzurum, Diyarbakır, Muş, Van, Kastamonu gibi birçok illerden Büyükbaş hayvan getirilerek alıcıların beğenisine sunuluyor. Kurban Pazarına gelen satıcılar olanakların bu derece iyi olmasından ve satışlarını en güzel şekilde yapabilmelerine olanak sağlanmasından dolayı başta Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'e ve kendilerine hizmet veren tüm belediye personeline teşekkürlerini dile getirmeyi ihmal etmediler.
Gölcük Belediyesi tarafından her yıl kurulan Kurban Pazarı bu yılda gerekli düzenlemeler yapılarak satıcıların ve alıcıların hizmetine sunuluyor.

Kurban satıcılarının Yazlık Taşocakları mevkiindeki mevcut alanda oluşturulan ve 70 adet Kurbanlık ahırlarında halkın ihtiyaçlarına karşılık veriliyor. Mevcut ahırlarda 1500 büyükbaş hayvan alıcılarını bekliyor.

Belediye ekipleri ahır sahiplerine yerleşim konusunda gerekli bilgileri verip, koordineyi sağlıyor. Gölcük Belediyesi Kurban pazarının geçen senelerde olduğu gibi bu yılda yoğun ilgi görmesi beklenmekte. Yazlık Taş ocakları altındaki yaklaşık 10 dönümlük alan üzerinde hizmet veren Gölcük Belediyesi Kurban içinde hayvan gübrelerinin de depolanacağı ayrı bir alan oluşturulmakla birlikte, kurban pazarına yakın konut alanları bölgeleri çevresinde de ilaçlamalar yapılmış durumda. Ayrıca satıcıların ihtiyaçlarını karşılayabilecek yerlerde kendilerine tahsis edilmiş vaziyette.
 
Gölcük Belediyesi Kurban Pazarı 70 Ahır kapasiteli olup Kurban satışı yapacak her kurban satıcısına yaklaşık 90 m2'lik alan verilmiş bulunuyor Kurban Pazarına Kastamonu, Ağrı, Kars, Tokat, Erzurum, Diyarbakır, Muş, Van, Kastamonu gibi birçok illerden Büyükbaş hayvan getirilerek alıcıların beğenisine sunuluyor. Kurban Pazarına gelen satıcılar olanakların bu derece iyi olmasından ve satışlarını en güzel şekilde yapabilmelerine olanak sağlanmasından dolayı başta Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'e ve kendilerine hizmet veren tüm belediye personeline teşekkürlerini dile getirmeyi ihmal etmediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.