LASTİK İŞ

KÜLTÜRLERİMİZİ YAŞATIYORUZ

02.12.2016 - 08:41, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KÜLTÜRLERİMİZİ YAŞATIYORUZ

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Turgut Özal İlköğretim Okulunda düzenlenen Geçmişimi Öğreniyorum, Kültürüme Sahip Çıkıyorum konulu serginin açılışını yaptı.

Programa Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in yanısıra, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Ak Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, Turgut Özal İlköğretim Okul Müdürü Nail Ekiz, öğretmenler, öğrencileri ve veliler katılım gösterdi.   Sergi’de geçmişten günümüze kültürümüzü yansıtan ögeler beğeniye sunulmasının yanısıra, birçok yöreye ait gelenek ve görenekler 4. Sınıf öğrencileri tarafından tiyatral bir biçimde sergilenmesi herkes tarafından beğeniyle karşılandı.   Protokol üyeleri öğrenciler ve öğretmenlerden tarafından hazırlanan sergiyi gezerken çalışmalar hakkında da bilgiler aldı. Birçok yörenin farklı kültürlerinin harmanlandığı program ve içeriğinin bu denli zengin ve anlamlı olması büyük beğeniyle karşılanmakla beraber, emeği geçen tüm herkese de teşekkür edildi.    
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Turgut Özal İlköğretim Okulunda düzenlenen Geçmişimi Öğreniyorum, Kültürüme Sahip Çıkıyorum konulu serginin açılışını yaptı.

Programa Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in yanısıra, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Ak Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, Turgut Özal İlköğretim Okul Müdürü Nail Ekiz, öğretmenler, öğrencileri ve veliler katılım gösterdi.

 

Sergi’de geçmişten günümüze kültürümüzü yansıtan ögeler beğeniye sunulmasının yanısıra, birçok yöreye ait gelenek ve görenekler 4. Sınıf öğrencileri tarafından tiyatral bir biçimde sergilenmesi herkes tarafından beğeniyle karşılandı.

 

Protokol üyeleri öğrenciler ve öğretmenlerden tarafından hazırlanan sergiyi gezerken çalışmalar hakkında da bilgiler aldı. Birçok yörenin farklı kültürlerinin harmanlandığı program ve içeriğinin bu denli zengin ve anlamlı olması büyük beğeniyle karşılanmakla beraber, emeği geçen tüm herkese de teşekkür edildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.