LASTİK İŞ

KÖYLÜ PAZARI OTOPARK OLDU

Gündem 14.10.2019 - 13:30, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KÖYLÜ PAZARI OTOPARK OLDU

Gölcük Merkez Mahallesi 67. sokakta yaklaşık 3 yıl önce köylü pazarı açıldı. Kısa bir süte köylü pazarı olarak hizmetin ardından sonra boş kaldı. Köylü pazarı kullanmayınca geçici otopark olarak kullanılacak.

İlçemizde vatandaşların talebi üzerine köylü pazarı açılsın diye Gölcük Belediyesine müracaat edildi. Köylü pazarı içinde uygun yer gösterilince Gölcük Belediyesi 2016 yılında Gölcük Merkez Mahallesi 67. sokakta bulunan alanı köylü pazarı olarak tahsis etti. Belediyenin Pazar için gerekli çalışmaların ardından Köylü Pazarı törenle açılışı gerçekleşti. Bir müddet bu alan Gölcük köylüleri tarafından Köylü pazarı olarak kullanıyordu. Köylüler kendi ürettiği sebze ve meyveleri bu pazarda satıyordu. Köylüler tek, tek ürün getirmemeye başladılar. Köylü pazarında sadece yaşlı bir kadın kalmıştı. Oda artık gelmeyince alanda bir vatandaş tarafından manav açıldı. Belediye manava müsaade vermeyerek kaldırdılar. Yerine çevre esnafları araçlarını park etmeye başladılar.   Köylü pazarı alanıyla ilgili kısa bilgi veren Gölcük Belediye Başkan yardımcısı Fikret Ormancıoğlu; “köylü Pazar alanı kentsel dönüşüm kapsamına girdiği için her hangi bir yaptırım olmaz. Şu anda bu boş olan alanda esnaflarımız geçici otopark olarak kullanacaklar. Kentsel dönüşüm sonrasında mutlaka bir yaptırım gerçekleşecektir. Şu anda her hangi bir yaptırım olmayacak. Sadece geçici otopark olarak çevredeki esnaflarımız kullanacaklar” dedi.   Fahri Haner     
Gölcük Merkez Mahallesi 67. sokakta yaklaşık 3 yıl önce köylü pazarı açıldı. Kısa bir süte köylü pazarı olarak hizmetin ardından sonra boş kaldı. Köylü pazarı kullanmayınca geçici otopark olarak kullanılacak.

İlçemizde vatandaşların talebi üzerine köylü pazarı açılsın diye Gölcük Belediyesine müracaat edildi. Köylü pazarı içinde uygun yer gösterilince Gölcük Belediyesi 2016 yılında Gölcük Merkez Mahallesi 67. sokakta bulunan alanı köylü pazarı olarak tahsis etti. Belediyenin Pazar için gerekli çalışmaların ardından Köylü Pazarı törenle açılışı gerçekleşti. Bir müddet bu alan Gölcük köylüleri tarafından Köylü pazarı olarak kullanıyordu. Köylüler kendi ürettiği sebze ve meyveleri bu pazarda satıyordu. Köylüler tek, tek ürün getirmemeye başladılar. Köylü pazarında sadece yaşlı bir kadın kalmıştı. Oda artık gelmeyince alanda bir vatandaş tarafından manav açıldı. Belediye manava müsaade vermeyerek kaldırdılar. Yerine çevre esnafları araçlarını park etmeye başladılar.

 

Köylü pazarı alanıyla ilgili kısa bilgi veren Gölcük Belediye Başkan yardımcısı Fikret Ormancıoğlu; “köylü Pazar alanı kentsel dönüşüm kapsamına girdiği için her hangi bir yaptırım olmaz. Şu anda bu boş olan alanda esnaflarımız geçici otopark olarak kullanacaklar. Kentsel dönüşüm sonrasında mutlaka bir yaptırım gerçekleşecektir. Şu anda her hangi bir yaptırım olmayacak. Sadece geçici otopark olarak çevredeki esnaflarımız kullanacaklar” dedi.

 

Fahri Haner     

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.