LASTİK İŞ
ismail

KOÜ'Lİ AKADEMİSYENLER ADLİYEDE

Gündem 25.08.2016 - 10:35, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

KOÜ'Lİ AKADEMİSYENLER ADLİYEDE

FETÖ soruşturmasında gözaltına alınan akademisyenler adliyeye sevk edildi

 Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında Kocaeli Üniversitesi'nde gözaltına alınan 48 akademisyen ve yüksek lisans öğrencilerinden 26'sı alınan ifadelerinin ardından Kocaeli Adliyesi'ne sevk edildi.  Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kaptasında FETÖ/PDY silahlı örgütüne üye olmak ve anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs suçlarından 48 akademisyen hakkında gözaltı kararı verildi. Başsavcılığın talimatıyla Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü koordinesinde 20 Ağustos 2016 günü yapılan operasyonda 48 akademisyen ve yüksek lisans öğrencileri gözaltına alındı. Emniyetteki sorgularınnı ardından bugün 26 akademisyen ve yüksek lisans öğrencileri geniş güvenlik önlemleri altında Kocaeli Adliyesi'ne sevk edildi.   
FETÖ soruşturmasında gözaltına alınan akademisyenler adliyeye sevk edildi

 Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında Kocaeli Üniversitesi'nde gözaltına alınan 48 akademisyen ve yüksek lisans öğrencilerinden 26'sı alınan ifadelerinin ardından Kocaeli Adliyesi'ne sevk edildi. 

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kaptasında FETÖ/PDY silahlı örgütüne üye olmak ve anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs suçlarından 48 akademisyen hakkında gözaltı kararı verildi. Başsavcılığın talimatıyla Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü koordinesinde 20 Ağustos 2016 günü yapılan operasyonda 48 akademisyen ve yüksek lisans öğrencileri gözaltına alındı. Emniyetteki sorgularınnı ardından bugün 26 akademisyen ve yüksek lisans öğrencileri geniş güvenlik önlemleri altında Kocaeli Adliyesi'ne sevk edildi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.