LASTİK İŞ

KOTO, MİLLİ İTTİFAKI AĞIRLADI

Asayiş 23.05.2015 - 12:34, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

KOTO, MİLLİ İTTİFAKI AĞIRLADI

KOTO üyeleri, Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili adayları, Saadet Partisi İl Başkanı Sinan Ejderoğlu, Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Nihat Yıldız ile bir araya gelerek oda üyelerinin 20 maddelik beklentilerini ve çözüm önerilerini sundu

KOTO üyeleri, Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili adayları, Saadet Partisi İl Başkanı Sinan Ejderoğlu, Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Nihat Yıldız ile bir araya gelerek oda üyelerinin 20 maddelik beklentilerini ve çözüm önerilerini sundu Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) seçim öncesinde Kocaeli’deki siyasi partilerin milletvekili adayları ile bir araya gelerek oda üyelerinin beklentilerini ve sorunlara çözüm önerilerini paylaşmak için toplantılar düzenliyor. Bu toplantı dizisinde KOTO üyeleri Milli İttifak ile bir araya geldi. SP ve BBP’nin oluşturduğu Milli İttifak ile üyelerinin kentteki sorunlarından bahsetti ve ardından beklentileriyle birlikte geliştirdikleri çözüm önerilerini de sundu. Toplantı, yapılan açılış konuşmalarının ardından basına kapalı gerçekleştirildi. YOĞUN İLGİ GÖSTERİLDİ KOTO Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özdağ, Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Kadın Girişimciler Kurulu Komite Üyeleri, İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Üyeleri’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya SP – BBP Milli İttifak’ından SP İl Başkanı Sinan Ejderoğlu, BBP İl Başkanı Nihat Yıldız, Milletvekili Adayları Hasan Bitmez, Serhat Duyar, Zafer Mutlu, Remzi Kaya, Recep Sarıdoğan, Yusuf Aksu, Kadir Efe, İbrahim Bıyıklı, Metin Tunca ve Fatih Polat katıldı. KATILIMA TEŞEKKÜR ETTİ Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren KOTO Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özdağ, “Kocaeli’nin ticaretin ve iş dünyasının beklentileri, çözümleri konulu toplantı gerçekleştireceğiz. Bizim bugüne kadar uygulanan farklı sistemdeki uygulama modeli bir adım daha değişerek yapmak istiyoruz. Sıkıntılarımızı, problemlerimizi, beklentilerimiz ağırlama modelinde değil bu şehirde belki de şimdiye kadar çok az yapımlı olan bu tarz bir toplantıda dile getirmek istedik. Bununla beraber de belki Türkiye’deki tüm ekonomik anlamdaki beklenti ve ihtiyaçlarını sizlerle paylaşmak, konuşmak gayesindeyiz. Tam kadro burada olmanız bu konuya ne kadar önem verdiğinizi göstermektedir” diyerek bunun için de Milli İttifak’a teşekkürlerini iletti. ‘TOPLANTIDAN VERİMLİ OLACAK’ Özdağ’ın ardından SP Kocaeli İl Başkanı Sinan Ejderoğlu, “Biz biliyoruz ki hep berber burada iyi niyetlerle Türkiye’miz ve insanımız için iyi kazanımlar sağlayacak projeler konuşacağız. Ticaret Odası’nın bu süreç içerisinde gayretli çalışmalarına şahidiz” dedi. BBP İl Başkanı Nihat Yıldız ise, “Gerçekten bu tarz kurum ve kuruluşlar, Türk demokrasilerinin vazgeçilmez unsurlarıdır. Bu şehrin daha iyi duruma gelmesi için fikir alışverişlerinin yapıldığı kurumlardır. Bundan muhakkak ki önemli fikirler çıkacaktır” diyerek sözlerini noktaladı. 
KOTO üyeleri, Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili adayları, Saadet Partisi İl Başkanı Sinan Ejderoğlu, Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Nihat Yıldız ile bir araya gelerek oda üyelerinin 20 maddelik beklentilerini ve çözüm önerilerini sundu

KOTO üyeleri, Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili adayları, Saadet Partisi İl Başkanı Sinan Ejderoğlu, Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Nihat Yıldız ile bir araya gelerek oda üyelerinin 20 maddelik beklentilerini ve çözüm önerilerini sundu

Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) seçim öncesinde Kocaeli’deki siyasi partilerin milletvekili adayları ile bir araya gelerek oda üyelerinin beklentilerini ve sorunlara çözüm önerilerini paylaşmak için toplantılar düzenliyor. Bu toplantı dizisinde KOTO üyeleri Milli İttifak ile bir araya geldi. SP ve BBP’nin oluşturduğu Milli İttifak ile üyelerinin kentteki sorunlarından bahsetti ve ardından beklentileriyle birlikte geliştirdikleri çözüm önerilerini de sundu. Toplantı, yapılan açılış konuşmalarının ardından basına kapalı gerçekleştirildi.

YOĞUN İLGİ GÖSTERİLDİ

KOTO Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özdağ, Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Kadın Girişimciler Kurulu Komite Üyeleri, İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Üyeleri’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya SP – BBP Milli İttifak’ından SP İl Başkanı Sinan Ejderoğlu, BBP İl Başkanı Nihat Yıldız, Milletvekili Adayları Hasan Bitmez, Serhat Duyar, Zafer Mutlu, Remzi Kaya, Recep Sarıdoğan, Yusuf Aksu, Kadir Efe, İbrahim Bıyıklı, Metin Tunca ve Fatih Polat katıldı.

KATILIMA TEŞEKKÜR ETTİ

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren KOTO Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özdağ, “Kocaeli’nin ticaretin ve iş dünyasının beklentileri, çözümleri konulu toplantı gerçekleştireceğiz. Bizim bugüne kadar uygulanan farklı sistemdeki uygulama modeli bir adım daha değişerek yapmak istiyoruz. Sıkıntılarımızı, problemlerimizi, beklentilerimiz ağırlama modelinde değil bu şehirde belki de şimdiye kadar çok az yapımlı olan bu tarz bir toplantıda dile getirmek istedik. Bununla beraber de belki Türkiye’deki tüm ekonomik anlamdaki beklenti ve ihtiyaçlarını sizlerle paylaşmak, konuşmak gayesindeyiz. Tam kadro burada olmanız bu konuya ne kadar önem verdiğinizi göstermektedir” diyerek bunun için de Milli İttifak’a teşekkürlerini iletti.

‘TOPLANTIDAN VERİMLİ OLACAK’

Özdağ’ın ardından SP Kocaeli İl Başkanı Sinan Ejderoğlu, “Biz biliyoruz ki hep berber burada iyi niyetlerle Türkiye’miz ve insanımız için iyi kazanımlar sağlayacak projeler konuşacağız. Ticaret Odası’nın bu süreç içerisinde gayretli çalışmalarına şahidiz” dedi. BBP İl Başkanı Nihat Yıldız ise, “Gerçekten bu tarz kurum ve kuruluşlar, Türk demokrasilerinin vazgeçilmez unsurlarıdır. Bu şehrin daha iyi duruma gelmesi için fikir alışverişlerinin yapıldığı kurumlardır. Bundan muhakkak ki önemli fikirler çıkacaktır” diyerek sözlerini noktaladı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.