KOTO DA 4 İSTİFA !

Kocaeli 29.07.2016 - 18:15, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

KOTO DA 4 İSTİFA !

Kocaeli Ticaret Odası’nda (KOTO), Başkan Murat Özdağ’ın Paralel Yapı-Fetö Operasyonu kapsamında tutuklanarak cezaevine konulmasının ardından 4 yönetim kurulu üyesi istifa etti.

4 YÖNETİCİ DAHA İSTİFA ETTİ Bugün KOTO’ya istifalarını gönderen üyeler Mehmet Temizel, Murat Altun, Hüseyin Cahit Akyol ve Yusuk Koçak’tı. KOTO Yönetim Kurulu 11 kişiden oluşuyordu. Başkan Murat Özdağ’ın cezaevine girmesinden sonra 4 yöneticinin istifa etmesiyle geriye 6 isim kaldı. KOTO’da son gelişmelerin ardından başkan ve yönetim kurulu seçimlerinin yenilenmesi kaçınılmaz olarak görülüyor. Üyelerden bu yönde mevcut yönetime baskılar var. Koto'dan konuyla ilgili şu açıklama yapıldı: "Basına ve kamuoyuna duyuru, 20 Haziran 2013 tarihinde yapılan oda seçimleriyle göreve gelen, Odamız Yönetim Kurulu Üyelerinden Hüseyin Cahit Akyol, Mehmet Temizel, Murat Altun ve Yusuf Koçak, bireysel olarak belirttikleri çeşitli sebeplerden dolayı 29 Temmuz 2016 Cuma günü itibariyle görevlerinden istifa etmişlerdir. Odamıza yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür eder, kendilerine başarılar dileriz. Kocaeli Ticaret Odası"  
Kocaeli Ticaret Odası’nda (KOTO), Başkan Murat Özdağ’ın Paralel Yapı-Fetö Operasyonu kapsamında tutuklanarak cezaevine konulmasının ardından 4 yönetim kurulu üyesi istifa etti.
4 YÖNETİCİ DAHA İSTİFA ETTİ

Bugün KOTO’ya istifalarını gönderen üyeler Mehmet Temizel, Murat Altun, Hüseyin Cahit Akyol ve Yusuk Koçak’tı. KOTO Yönetim Kurulu 11 kişiden oluşuyordu. Başkan Murat Özdağ’ın cezaevine girmesinden sonra 4 yöneticinin istifa etmesiyle geriye 6 isim kaldı. KOTO’da son gelişmelerin ardından başkan ve yönetim kurulu seçimlerinin yenilenmesi kaçınılmaz olarak görülüyor. Üyelerden bu yönde mevcut yönetime baskılar var.

Koto'dan konuyla ilgili şu açıklama yapıldı:

"Basına ve kamuoyuna duyuru,
20 Haziran 2013 tarihinde yapılan oda seçimleriyle göreve gelen, Odamız Yönetim Kurulu Üyelerinden Hüseyin Cahit Akyol, Mehmet Temizel, Murat Altun ve Yusuf Koçak, bireysel olarak belirttikleri çeşitli sebeplerden dolayı 29 Temmuz 2016 Cuma günü itibariyle görevlerinden istifa etmişlerdir.
Odamıza yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür eder, kendilerine başarılar dileriz.
Kocaeli Ticaret Odası"

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.