LASTİK İŞ
ismail

KÖPRÜLÜ KAVŞAKLARA ESTETİK DOKUNUŞ

Gölcük 05.01.2018 - 10:00, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KÖPRÜLÜ KAVŞAKLARA ESTETİK DOKUNUŞ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi köprülü kavşakların alt kısımlarındaki toprak bölümlerde renkli düzenleme yaptı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi köprülü kavşakların estetik görünüm kazanması için alt kısımlarında taban çalışması yaptı. Değirmendere ve Kandıra sapağı Akçakoca Köprülü Kavşağı’nda gerçekleştirilen çalışma ile köprü altlarındaki bölümler renklendirildi. Yapılan çalışma ile köprü altlarındaki boş alanlar farklı malzemeler kullanılarak hoş bir görünüme kavuşturuldu.   RENKLİ ŞEKİLLER Değirmendere Köprülü Kavşağı’nda yapılan çalışmada bin 200 metre ayraç, 112 ton beyaz taş kullanıldı. Kavşak altındaki boş zeminlere beton dökülerek zemin düzeltildi. Ardından çeşitli malzemelerle renkli şekiller oluşturuldu. Kavşak içinde 21 metreküp turuncu yonga, 12 metreküp kırmızı yonga, 25 metreküp sarı yonga, 24 metreküp mavi yonga ve 42 metreküp mor yonga serildi. Uygulamada 100 metreküp de kahverengi ponza taşı kullanıldı.   FİGÜRLER OLUŞTURULDU Akçakoca Köprülü Kavşağı’nda da görsel çalışma yapıldı. Uygulamada   bin 500 metre ayraç ve 25 metreküp ponza taşı kullanıldı. 85 metreküp sarı yonga, 50 metreküp mor yonga, 50 metreküp mavi yonga, 40 metreküp kırmızı yonga, 70 metreküp yeşil yonga ve 30 metreküp turuncu yonga ile kavşak altında figürler oluşturuldu. Çalışmada 100 ton da beyaz taş kullanıldı.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi köprülü kavşakların alt kısımlarındaki toprak bölümlerde renkli düzenleme yaptı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi köprülü kavşakların estetik görünüm kazanması için alt kısımlarında taban çalışması yaptı. Değirmendere ve Kandıra sapağı Akçakoca Köprülü Kavşağı’nda gerçekleştirilen çalışma ile köprü altlarındaki bölümler renklendirildi. Yapılan çalışma ile köprü altlarındaki boş alanlar farklı malzemeler kullanılarak hoş bir görünüme kavuşturuldu.  

RENKLİ ŞEKİLLER
Değirmendere Köprülü Kavşağı’nda yapılan çalışmada bin 200 metre ayraç, 112 ton beyaz taş kullanıldı. Kavşak altındaki boş zeminlere beton dökülerek zemin düzeltildi. Ardından çeşitli malzemelerle renkli şekiller oluşturuldu. Kavşak içinde 21 metreküp turuncu yonga, 12 metreküp kırmızı yonga, 25 metreküp sarı yonga, 24 metreküp mavi yonga ve 42 metreküp mor yonga serildi. Uygulamada 100 metreküp de kahverengi ponza taşı kullanıldı.  

FİGÜRLER OLUŞTURULDU
Akçakoca Köprülü Kavşağı’nda da görsel çalışma yapıldı. Uygulamada  
bin 500 metre ayraç ve 25 metreküp ponza taşı kullanıldı. 85 metreküp sarı yonga, 50 metreküp mor yonga, 50 metreküp mavi yonga, 40 metreküp kırmızı yonga, 70 metreküp yeşil yonga ve 30 metreküp turuncu yonga ile kavşak altında figürler oluşturuldu. Çalışmada 100 ton da beyaz taş kullanıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.