KÖPRÜ BAYRAMDA ÜCRETLİ

Gündem 11.06.2018 - 15:11, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KÖPRÜ BAYRAMDA ÜCRETLİ

Özel sektör tarafından işletilen Osmangazi Köprüsü bayram tatili boyunca ücretsiz olmayacak.

Bayram tatillerinde köprüler ve ulaşım hizmetleri genellikle ücretsiz olurdu. Ancak son yıllarda özelleştirmenin çoğalmasıyla beraber bu gelenek bozulmuş durumda. Özel sektör tarafından işletilen Osmangazi, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Avrasya Tüneli bayramda ücretsiz olmayacak. TÜKODER’den yapılan çağrıya göre bayram da bu köprülerine ücretsiz olması ve diğer günlerde de ücretlerin makul seviyeye indirilmesi istendi. "İTİRAZ ETMEKTEYİZ" TÜKODER'den yapılan açıklamada "Her fırsatta değindiğimiz ve kamuoyunu diline pelesen olani geçmediğimiz köprünün, gitmediğimiz şehir hastanesinin parasının "garanti" adı altında tüketicilerden alınmasından sonra, uçmadığımız havaalanı ve en son da binmediğimiz trenin dahi parasının vergi yüküne ek olarak bizzat biz tüketicilerin cebine yansıtılmasına açıkça itiraz etmekteyiz." ifadeleri kullanıldı.
Özel sektör tarafından işletilen Osmangazi Köprüsü bayram tatili boyunca ücretsiz olmayacak.

Bayram tatillerinde köprüler ve ulaşım hizmetleri genellikle ücretsiz olurdu. Ancak son yıllarda özelleştirmenin çoğalmasıyla beraber bu gelenek bozulmuş durumda. Özel sektör tarafından işletilen Osmangazi, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Avrasya Tüneli bayramda ücretsiz olmayacak. TÜKODER’den yapılan çağrıya göre bayram da bu köprülerine ücretsiz olması ve diğer günlerde de ücretlerin makul seviyeye indirilmesi istendi.

"İTİRAZ ETMEKTEYİZ"

TÜKODER'den yapılan açıklamada "Her fırsatta değindiğimiz ve kamuoyunu diline pelesen olani geçmediğimiz köprünün, gitmediğimiz şehir hastanesinin parasının "garanti" adı altında tüketicilerden alınmasından sonra, uçmadığımız havaalanı ve en son da binmediğimiz trenin dahi parasının vergi yüküne ek olarak bizzat biz tüketicilerin cebine yansıtılmasına açıkça itiraz etmekteyiz." ifadeleri kullanıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.