KONYALILARDAN GELECEK PARTİSİNE ZİYARET

Asayiş 24.09.2020 - 10:57, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

KONYALILARDAN GELECEK PARTİSİNE ZİYARET

Gölcük Konyalı ve Karamanlılar Kültür Dayanışma Derneği Gölcük Gelecek Partisi ilçe Başkanı Kadriye Güner'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Konyalıları  Gelecek partisi ilçe Başkanı Kadriye Güner parti binasında ağırladı. Başkan Güner "Gelecek Partisi Gölcük İlçe Başkanı Konyalı ve  Karamanlılar Kültür Dayanışma Derneğinden hayırlı olsun ziyaretinden dolayı çok mutlu oldum. Kongre sürecimizde bizleri yalnız bırakmadılar ve sağ olsun Nuri Akkol Başkanım Dernekler arasında ilk tebrik eden oldu. Bizim için tüm hemşeri Dernekleri değerlidir. Öyle ki Partimiz Gölcükte kuruluş kıvılcımı yaktığında birçok Dernekle istişarelerde bulunduk ve kararımızın ne kadar doğru olduğunu gördük. Türkiye başta olmak üzere Gölcük'te aslında ülkemizin Bir yansımasının Örneğidir. Her memleketten kardeşimiz hemşerimiz Gölcük'ü ev edinmiş. Doğmuş büyümüş ve özü haline gelmiş Gölcük. Biz de Hz. MEVLÂNA şuuru ile yola çıktık. Yönetimimizde bu şuur ile oluşturduk. Aslında Gölcüğün gerçek ruhunu ve halkın tam da kendisini özünü yansıttık. Bunu başardık doğallığımız da siyasetimizde gerçek temellere oturmuş şekilde Hemşerilerimizi yansıtıyor. Bu yönde Gölcük menfaatleri doğrultusun da hareket edeceğiz yanlışların yanında çözümlerle yürümeye devam edeceğiz. Hz. MEVLÂNA ne diyor? Aynı dili konuşanlar değil aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir. Bizler sokakta ki, çarşıda ki, pazarda ki esnafımızın yani Gölcüklü Hemşerilerimizin duyguları ile hareket ediyoruz. Böyle devam edecek. Tekrardan yönetiminize şükranlarımı sunuyorum" dedi. Sizde, Genel Başkanınızda hemşerimiz Konyalılar ve Karamanlılar Kültür Dayanışma Dernek Başkanı Nuri Akkol "Kongreniz hayırlı olsun Kadriye Başkanım. Hz. Mevlana'nın sözü ile güzeli güzel yapan edeptir edep ise güzeli sevmeye sebeptir sözü ile başlamak istiyorum. Gelecek Partisi olarak yapılanma sürecinde bizlerin de kapısını çaldınız istişarelerde bulunduk. Evet biz Konyalı ve Karamanlı Hemşeri Derneği olarak her siyasi partiye eşit mesafedeyiz kapımız Mevlana'nın kapısı herkese açıktır. Kimseyi ötekileştirmeyiz hor görmeyiz. Gölcük bizim artık evimiz ve herkese kapımız açık. Gelecek Partisi Genel Başkanı da hemşerimiz ve bizlerin düşüncelerini sormanız bizleri onurlandırmıştır. Biz Konya ve Karamanlı Gölcüklü Hemşerileriniz olarak Gölcük için doğru yolda öğüdümüzü sizle paylaştık Doğru yolda olduğunuz sürece Gölcük daha da güçlenecektir. İnşallah sizde genç bir ilçe Başkanı olarak Gölcük'e değer katarsınız bu süreçte kimse kaybetmeyecektir Fırsat Gölcük'ün yeni kazanımları olacaktır. Bizde Gölcüklü olarak bu kazanımları destekleriz. Tekrardan yönetimim olarak Konyalı ve Karamanlı hemşerilerimizin selamları hayırlı olsun temennileri var. Tekrardan misafirperverliğinizden dolayı teşekkür ederim"dedi. 
Gölcük Konyalı ve Karamanlılar Kültür Dayanışma Derneği Gölcük Gelecek Partisi ilçe Başkanı Kadriye Güner'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Konyalıları  Gelecek partisi ilçe Başkanı Kadriye Güner parti binasında ağırladı. Başkan Güner "Gelecek Partisi Gölcük İlçe Başkanı Konyalı ve  Karamanlılar Kültür Dayanışma Derneğinden hayırlı olsun ziyaretinden dolayı çok mutlu oldum. Kongre sürecimizde bizleri yalnız bırakmadılar ve sağ olsun Nuri Akkol Başkanım Dernekler arasında ilk tebrik eden oldu. Bizim için tüm hemşeri Dernekleri değerlidir. Öyle ki Partimiz Gölcükte kuruluş kıvılcımı yaktığında birçok Dernekle istişarelerde bulunduk ve kararımızın ne kadar doğru olduğunu gördük. Türkiye başta olmak üzere Gölcük'te aslında ülkemizin Bir yansımasının Örneğidir. Her memleketten kardeşimiz hemşerimiz Gölcük'ü ev edinmiş. Doğmuş büyümüş ve özü haline gelmiş Gölcük. Biz de Hz. MEVLÂNA şuuru ile yola çıktık. Yönetimimizde bu şuur ile oluşturduk. Aslında Gölcüğün gerçek ruhunu ve halkın tam da kendisini özünü yansıttık. Bunu başardık doğallığımız da siyasetimizde gerçek temellere oturmuş şekilde Hemşerilerimizi yansıtıyor. Bu yönde Gölcük menfaatleri doğrultusun da hareket edeceğiz yanlışların yanında çözümlerle yürümeye devam edeceğiz.

Hz. MEVLÂNA ne diyor?

Aynı dili konuşanlar değil aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir. Bizler sokakta ki, çarşıda ki, pazarda ki esnafımızın yani Gölcüklü Hemşerilerimizin duyguları ile hareket ediyoruz. Böyle devam edecek. Tekrardan yönetiminize şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Sizde, Genel Başkanınızda hemşerimiz

Konyalılar ve Karamanlılar Kültür Dayanışma Dernek Başkanı Nuri Akkol "Kongreniz hayırlı olsun Kadriye Başkanım. Hz. Mevlana'nın sözü ile güzeli güzel yapan edeptir edep ise güzeli sevmeye sebeptir sözü ile başlamak istiyorum. Gelecek Partisi olarak yapılanma sürecinde bizlerin de kapısını çaldınız istişarelerde bulunduk. Evet biz Konyalı ve Karamanlı Hemşeri Derneği olarak her siyasi partiye eşit mesafedeyiz kapımız Mevlana'nın kapısı herkese açıktır. Kimseyi ötekileştirmeyiz hor görmeyiz. Gölcük bizim artık evimiz ve herkese kapımız açık. Gelecek Partisi Genel Başkanı da hemşerimiz ve bizlerin düşüncelerini sormanız bizleri onurlandırmıştır. Biz Konya ve Karamanlı Gölcüklü Hemşerileriniz olarak Gölcük için doğru yolda öğüdümüzü sizle paylaştık Doğru yolda olduğunuz sürece Gölcük daha da güçlenecektir. İnşallah sizde genç bir ilçe Başkanı olarak Gölcük'e değer katarsınız bu süreçte kimse kaybetmeyecektir Fırsat Gölcük'ün yeni kazanımları olacaktır. Bizde Gölcüklü olarak bu kazanımları destekleriz. Tekrardan yönetimim olarak Konyalı ve Karamanlı hemşerilerimizin selamları hayırlı olsun temennileri var. Tekrardan misafirperverliğinizden dolayı teşekkür ederim"dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.