LASTİK İŞ

KONGREYE DAVET ZİYARETLERİ

Gölcük 21.11.2015 - 16:10, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

KONGREYE DAVET ZİYARETLERİ

İlçemizin en önemli sivil toplum kuruluşlarından birisi olan ve başkanlığını Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Lütfi Yılmaz’ın yaptığı, Gölcük’ü Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği, 25 Kasım Çarşamba günü yapacağı kongreye hazırlanıyor.

İlçemizin en önemli sivil toplum kuruluşlarından birisi olan ve başkanlığını Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Lütfi Yılmaz’ın yaptığı, Gölcük’ü Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği,  25 Kasım Çarşamba günü yapacağı kongreye hazırlanıyor. KONGRE 25 KASIM’DA Gölcük’ü Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Desteleme Derneği, 6. Olağan Genel kurulunu yapmaya hazırlanıyor. Gölcük’ü Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Desteleme Derneği 6. Olağan Genel Kurulu öncesi, Dernek Başkanı Lütfi Yılmaz ve Dernek yöneticileri kongreye davetlere devam ediyor. Başkan Yılmaz ve Yönetimi belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Kaymakam Adem Yazıcı Cumhuriyet Başsavcısı HHüseyin Hülle’yi kongreye davet ettiler.  Başkan Yılmaz, “Derneğimizin Olağan 6. Genel Kurulunu 25 Kasım Çarşamba günü saat 14:00’da, Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi’nde yapacağız. Tüm dernek üyelerimizi, genel kurulumuza bekliyoruz. Derneğimiz bu güne kadar bir çok etkinlik yaptı. İlçemizde ki kamu kurumlarına dernek olarak, destek sağlamaya devam ediyoruz. Bundan sonrada desteklerimiz devam edecek” dedi. 25 Kasım’da yapılacak olan Genel Kurulda, mevcut Başkan Lütfi Yılmaz dernek yönetiminin kararı ile yeniden tek aday
İlçemizin en önemli sivil toplum kuruluşlarından birisi olan ve başkanlığını Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Lütfi Yılmaz’ın yaptığı, Gölcük’ü Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği, 25 Kasım Çarşamba günü yapacağı kongreye hazırlanıyor.

İlçemizin en önemli sivil toplum kuruluşlarından birisi olan ve başkanlığını Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Lütfi Yılmaz’ın yaptığı, Gölcük’ü Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği,  25 Kasım Çarşamba günü yapacağı kongreye hazırlanıyor.

KONGRE 25 KASIM’DA

Gölcük’ü Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Desteleme Derneği, 6. Olağan Genel kurulunu yapmaya hazırlanıyor. Gölcük’ü Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Desteleme Derneği 6. Olağan Genel Kurulu öncesi, Dernek Başkanı Lütfi Yılmaz ve Dernek yöneticileri kongreye davetlere devam ediyor. Başkan Yılmaz ve Yönetimi belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Kaymakam Adem Yazıcı Cumhuriyet Başsavcısı HHüseyin Hülle’yi kongreye davet ettiler.

 Başkan Yılmaz, “Derneğimizin Olağan 6. Genel Kurulunu 25 Kasım Çarşamba günü saat 14:00’da, Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi’nde yapacağız. Tüm dernek üyelerimizi, genel kurulumuza bekliyoruz. Derneğimiz bu güne kadar bir çok etkinlik yaptı. İlçemizde ki kamu kurumlarına dernek olarak, destek sağlamaya devam ediyoruz. Bundan sonrada desteklerimiz devam edecek” dedi.

25 Kasım’da yapılacak olan Genel Kurulda, mevcut Başkan Lütfi Yılmaz dernek yönetiminin kararı ile yeniden tek aday

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.