LASTİK İŞ

KÖMÜR YARDIMI BAŞLADI

Gölcük 24.11.2015 - 15:28, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

KÖMÜR YARDIMI BAŞLADI

Gölcük Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yardıma muhtaç ailelere kömür yardımını sürdürüyor.

Alınan bilgiye göre bu yıl bin 500 aileyekömür dağıtılması hedefleniyor. Yardıma muhtaç kişiler muhtarlar tarafından tespit ediliyor, vakıf, gerekli araştırmayı yaptıktan sonra kömürleri herkesin evine teslim ediyor.  HER AİLEYE 1 TON KÖMÜR VERİLİYOR İlçemizde bulunan yardıma muhtaç ailelere her yıl olduğu gibi bu yılda kömüryardımı yapılmaya başlandı.  Gölcük Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından bu yıl bin 500 aileye kömür yardımı yapılıyor. Geçtiğimiz günlerde başlayan kömür dağıtımı bu ayın sonunda tamamlanmış olacak. Gölcük Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfından yapılan açıklamaya göre yardımlardan faydalanmak isteyen yoksul ailelerin vakıfa müracaat etmeleri gerekiyor.
Gölcük Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yardıma muhtaç ailelere kömür yardımını sürdürüyor.

Alınan bilgiye göre bu yıl bin 500 aileyekömür dağıtılması hedefleniyor. Yardıma muhtaç kişiler muhtarlar tarafından tespit ediliyor, vakıf, gerekli araştırmayı yaptıktan sonra kömürleri herkesin evine teslim ediyor.

 HER AİLEYE 1 TON KÖMÜR VERİLİYOR

İlçemizde bulunan yardıma muhtaç ailelere her yıl olduğu gibi bu yılda kömüryardımı yapılmaya başlandı.  Gölcük Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından bu yıl bin 500 aileye kömür yardımı yapılıyor. Geçtiğimiz günlerde başlayan kömür dağıtımı bu ayın sonunda tamamlanmış olacak. Gölcük Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfından yapılan açıklamaya göre yardımlardan faydalanmak isteyen yoksul ailelerin vakıfa müracaat etmeleri gerekiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.