KOMİK PARA SEYİRCİYLE BULUŞUYOR!

20.11.2015 - 07:38, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

KOMİK PARA SEYİRCİYLE BULUŞUYOR!

Oyun İsTasyonu , 2015-2016 tiyatro sezonunda İngiliz yazar Ray COONEY’in yazdığı, Haldun DORMEN’in Türkçeye çevirdiği “KOMİK PARA” adlı vodvil türündeki komedi oyunu Kadir YÜKSEL ’in rejisi ile Kocaeli Seyircisi ile buluşuyor.

Oyunun Galası 20 Kasım Cuma Akşamı SABANCI KÜLTÜR MERKEZİ ‘nde yapılacak olup, oyun sonrası bir ikram ile Gala kutlaması yapılacaktır.     Oyunun adı                        : KOMİK PARA Yazar                                    : Ray COONEY Çeviren                               : Haldun DORMEN Yöneten                              : Kadir YÜKSEL Yönetmen Yrd  : Evrim ZEYTİNOĞLU                                  Filiz ÇOLAKLAR Dekor Tasarım : Gülabi TURAN Kostüm                               : Senem YÜKSEL   Oyuncular:                         Alper TURNA                                                Aynur SEREN                                                Tufan KATIRCI                                                Aynur ERDOĞAN                                                Hakan YILMAZ                                                Hikmet YAZICIOĞLU                                                Tunç TOKER                                                Ergin DEMİREL    
Oyun İsTasyonu , 2015-2016 tiyatro sezonunda İngiliz yazar Ray COONEY’in yazdığı, Haldun DORMEN’in Türkçeye çevirdiği “KOMİK PARA” adlı vodvil türündeki komedi oyunu Kadir YÜKSEL ’in rejisi ile Kocaeli Seyircisi ile buluşuyor.

Oyunun Galası 20 Kasım Cuma Akşamı SABANCI KÜLTÜR MERKEZİ ‘nde yapılacak olup, oyun sonrası bir ikram ile Gala kutlaması yapılacaktır.

 

 

Oyunun adı                        : KOMİK PARA

Yazar                                    : Ray COONEY

Çeviren                               : Haldun DORMEN

Yöneten                              : Kadir YÜKSEL

Yönetmen Yrd  : Evrim ZEYTİNOĞLU

                                 Filiz ÇOLAKLAR

Dekor Tasarım : Gülabi TURAN

Kostüm                               : Senem YÜKSEL

 

Oyuncular:                         Alper TURNA

                                               Aynur SEREN

                                               Tufan KATIRCI

                                               Aynur ERDOĞAN

                                               Hakan YILMAZ
                                               Hikmet YAZICIOĞLU

                                               Tunç TOKER

                                               Ergin DEMİREL

 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.