LASTİK İŞ
ismail

KOCAMAN ''KORSAN SATICILARA FIRSAT VERİLMEMELİ''

Ekonomi 13.02.2017 - 17:54, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KOCAMAN ''KORSAN SATICILARA FIRSAT VERİLMEMELİ''

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman,Gölcük Esnafı Sevgililer Gününe hazır. Kocaman, Tüm Sevgililer Günü'ne yönelik sektörde çiçek satışı benzeri yansımaların görüldüğü bir artış söz konusudur. Artan bu satışların yanı sıra, vatandaşların dikkat etmesi gereken önemli bir konu haksız rekabet yapan korsan satıcılardır bu konuda belediye zabıtamız aracılığıyla gerekli önlemlerin alınacağını düşünüyoruz.

Yeni yılın gelmesini umut olarak gören esnaf ve sanatkârların satışlarının kış günlerinin ağır geçmesi ve yaşanan olumsuz olaylardan etkilendiğinin altını çizen Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, 'Olumsuzlukların üst üste geldiği bir yılın ardından, yeni yıla umut ile başlayan esnafımızın umudu yılın ilk özel günündendir. Barış ve sevgiye olan ihtiyaçtan dolayı vatandaşımızın 14 Şubat Sevgililer Gününde sevdiklerini mutlu etmek ve unutmadıklarını göstermek için alışveriş yapacaklarını düşünüyorum' dedi. 'ESNAF VE SANATKÂRLAR SEVGİLİLER GÜNÜNDE BEKLİYOR’ Yaklaşık 57 dalda iş yapan esnaf ve sanatkârın yılın ilk özel günü olan 14 Şubat Sevgililer Günü'nde sevdiklerini unutmayan vatandaşları beklediğinin altını çizen Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, , 'Her sene Sevgililer Günü'nde vitrinlerini süsleyen, küçükte olsa mutluluklar yaratmaya çaba harcayan çiçekçisinden kuyumcusuna, pastacısından konfeksiyoncusuna, terzisinden restoranına, taksicisinden hediyelik eşya satanına kadar birçok esnafımız satışlarının da artmasını bekliyor' şeklinde konuştu. 'SEVGİLİLER GÜNÜ HAFTASINDA 9 MİLYARA YAKIN HARCAMA YAPILIYOR’ Sevgililer Günü'nde artan harcamalara dikkat çeken Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, 'Her yıl 14 Şubatı kapsayan Sevgililer Günü Haftasında yapılan alışverişler 9 Milyara Liraya yaklaşıyor. Son iki yıldır 14 Şubat Haftasında 8,3 Milyar Liradan fazla ödeme gerçekleşmiş durumdadır. Bu da ekonominin Sevgililer Günü Haftasında canlandığına işaret ediyor. Sevdiklerini mutlu etmek için harcama yapan vatandaşımız piyasayı hareketlendiriyor' şeklinde konuştu. 'SEVGİLİLER GÜNÜNDE GÜL SATIŞLARI 10 KATINA ÇIKIYOR’ Sevgililer Günü'nde artan satışlardan bahsederken, vatandaşı uyaran Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, 'Türkiye'de Sevgililer Günü'nde 18-20 milyon arası kırmızı gül satılmaktadır ve gül satışı 10 katına çıkmaktadır. Tüm Sevgililer Günü'ne yönelik sektörde çiçek satışı benzeri yansımaların görüldüğü bir artış söz konusudur. Artan bu satışların yanı sıra, vatandaşların dikkat etmesi gereken önemli bir konu haksız rekabet yapan korsan satıcılardır. Merdiven altı üretim yapan, taklit, korsan ve çalıntı ürünler ile kazanç sağlayan insanların oyununa gelmemek için dikkatli olmalılardır' dedi.
Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman,Gölcük Esnafı Sevgililer Gününe hazır. Kocaman, Tüm Sevgililer Günü'ne yönelik sektörde çiçek satışı benzeri yansımaların görüldüğü bir artış söz konusudur. Artan bu satışların yanı sıra, vatandaşların dikkat etmesi gereken önemli bir konu haksız rekabet yapan korsan satıcılardır bu konuda belediye zabıtamız aracılığıyla gerekli önlemlerin alınacağını düşünüyoruz.

Yeni yılın gelmesini umut olarak gören esnaf ve sanatkârların satışlarının kış günlerinin ağır geçmesi ve yaşanan olumsuz olaylardan etkilendiğinin altını çizen Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, 'Olumsuzlukların üst üste geldiği bir yılın ardından, yeni yıla umut ile başlayan esnafımızın umudu yılın ilk özel günündendir. Barış ve sevgiye olan ihtiyaçtan dolayı vatandaşımızın 14 Şubat Sevgililer Gününde sevdiklerini mutlu etmek ve unutmadıklarını göstermek için alışveriş yapacaklarını düşünüyorum' dedi.
'ESNAF VE SANATKÂRLAR SEVGİLİLER GÜNÜNDE BEKLİYOR’
Yaklaşık 57 dalda iş yapan esnaf ve sanatkârın yılın ilk özel günü olan 14 Şubat Sevgililer Günü'nde sevdiklerini unutmayan vatandaşları beklediğinin altını çizen Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, , 'Her sene Sevgililer Günü'nde vitrinlerini süsleyen, küçükte olsa mutluluklar yaratmaya çaba harcayan çiçekçisinden kuyumcusuna, pastacısından konfeksiyoncusuna, terzisinden restoranına, taksicisinden hediyelik eşya satanına kadar birçok esnafımız satışlarının da artmasını bekliyor' şeklinde konuştu.
'SEVGİLİLER GÜNÜ HAFTASINDA 9 MİLYARA YAKIN HARCAMA YAPILIYOR’
Sevgililer Günü'nde artan harcamalara dikkat çeken Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, 'Her yıl 14 Şubatı kapsayan Sevgililer Günü Haftasında yapılan alışverişler 9 Milyara Liraya yaklaşıyor. Son iki yıldır 14 Şubat Haftasında 8,3 Milyar Liradan fazla ödeme gerçekleşmiş durumdadır. Bu da ekonominin Sevgililer Günü Haftasında canlandığına işaret ediyor. Sevdiklerini mutlu etmek için harcama yapan vatandaşımız piyasayı hareketlendiriyor' şeklinde konuştu.
'SEVGİLİLER GÜNÜNDE GÜL SATIŞLARI 10 KATINA ÇIKIYOR’
Sevgililer Günü'nde artan satışlardan bahsederken, vatandaşı uyaran Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, 'Türkiye'de Sevgililer Günü'nde 18-20 milyon arası kırmızı gül satılmaktadır ve gül satışı 10 katına çıkmaktadır. Tüm Sevgililer Günü'ne yönelik sektörde çiçek satışı benzeri yansımaların görüldüğü bir artış söz konusudur. Artan bu satışların yanı sıra, vatandaşların dikkat etmesi gereken önemli bir konu haksız rekabet yapan korsan satıcılardır. Merdiven altı üretim yapan, taklit, korsan ve çalıntı ürünler ile kazanç sağlayan insanların oyununa gelmemek için dikkatli olmalılardır' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.