KOÇAK, KİM MİLYONER OLMAK İSTER? YARIŞMASINA KATILDI

Gündem 17.02.2020 - 13:43, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KOÇAK, KİM MİLYONER OLMAK İSTER? YARIŞMASINA KATILDI

İlçemizin tanımış isimlerinden olan 17 Ağustos 1999 Gölcük depreminde 3 gün kaldığı göçük altında hayata tutunan ve 2 bacağı kesilen Ufuk Koçak, ATV ekranlarında yayımlanan, Kenan İmirzalıoğlu’nun sunduğu “Kim Milyoner Olmak İster?” adlı bilgi yarışmasına katıldı. Ufuk Koçak’ın yarışacağı bölüm bugün ekranlarda olacak.   Bu Akşam saat 20:00’de ATV ekranlarında Ufuk Koçak, asrın felaketi diye adlandırılan 17 Ağustos 1999 Gölcük depreminde, 3 gün enkaz altında kaldı, 2 bacağı kesildi ama o yılmadı, hayata sımsıkı tutundu. Dünya Engelli Dalış rekortmeni olarak kentimizi gururlandırdı. Koçak, şimdi de bilgi yarışmasında karşımıza çıkacak. ATV ekranlarında Kenan İmirzalıoğlu’nun sunduğu “Kim Milyoner Olmak İster?” adlı yarışmaya katılan Koçak’ın yer aldığı bölüm, bugün saat 20.00’de ekranlarda olacak. Çevresinde sevilen, nazik kişiliği ile bilinen Koçak’ın yer aldığı bölümün fragmanı yayımlandı. Ufuk Koçak’ın yarışmada kaçıncı soruya kadar geldiği, para ödülü kazanıp kazanmadığı, kazandıysa ne kadar kazandığı gibi merak edilen sorular, bugün saat 20.00’de başlayacak yarışmada cevap bulacak. 

İlçemizin tanımış isimlerinden olan 17 Ağustos 1999 Gölcük depreminde 3 gün kaldığı göçük altında hayata tutunan ve 2 bacağı kesilen Ufuk Koçak, ATV ekranlarında yayımlanan, Kenan İmirzalıoğlu’nun sunduğu “Kim Milyoner Olmak İster?” adlı bilgi yarışmasına katıldı. Ufuk Koçak’ın yarışacağı bölüm bugün ekranlarda olacak.

 

Bu Akşam saat 20:00’de ATV ekranlarında

Ufuk Koçak, asrın felaketi diye adlandırılan 17 Ağustos 1999 Gölcük depreminde, 3 gün enkaz altında kaldı, 2 bacağı kesildi ama o yılmadı, hayata sımsıkı tutundu. Dünya Engelli Dalış rekortmeni olarak kentimizi gururlandırdı. Koçak, şimdi de bilgi yarışmasında karşımıza çıkacak. ATV ekranlarında Kenan İmirzalıoğlu’nun sunduğu “Kim Milyoner Olmak İster?” adlı yarışmaya katılan Koçak’ın yer aldığı bölüm, bugün saat 20.00’de ekranlarda olacak. Çevresinde sevilen, nazik kişiliği ile bilinen Koçak’ın yer aldığı bölümün fragmanı yayımlandı. Ufuk Koçak’ın yarışmada kaçıncı soruya kadar geldiği, para ödülü kazanıp kazanmadığı, kazandıysa ne kadar kazandığı gibi merak edilen sorular, bugün saat 20.00’de başlayacak yarışmada cevap bulacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.