LASTİK İŞ
ismail

KOCAELİ FUARI GÖKSEL'İ KONUK EDİYOR

22.07.2017 - 08:58, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KOCAELİ FUARI GÖKSEL'İ KONUK EDİYOR

üyükşehir Belediyesi tarafından Kocaeli Fuarının 51. Yılı yaz etkinlikleri kapsamında düzenlenen konserlerin bu haftaki konuğu ünlü pop müzik şarkıcısı Göksel

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kocaeli Fuarının 51. yılı yaz etkinlikleri kapsamında, ünlü sanatçı Göksel konser verecek. Kocaeli Fuarı Güneş Sahnesinde düzenlenecek ücretsiz konser Bu akşamı saat 21.00’da. Sevilen sanatçı Göksel Kocaelili sevenleriyle buluşacağı konser programında en sevilen şarkılarını seslendirecek.   MÜZİK ZİYAFETİ Türk pop müziğinin sevilen kadın yorumcu ve söz yazarlarından Göksel, yeni albümünün yanı sıra geçmişten bugüne seslendireceği unutulmaz şarkılarla hayranlarına eşsiz bir müzik ziyafeti sunacak. Şarkıları ve sahne performansıyla Kocaelili sevenleriyle Kocaeli Fuarı’nda buluşacak Göksel, unutulmaz bir akşam yaşatacak.
üyükşehir Belediyesi tarafından Kocaeli Fuarının 51. Yılı yaz etkinlikleri kapsamında düzenlenen konserlerin bu haftaki konuğu ünlü pop müzik şarkıcısı Göksel

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kocaeli Fuarının 51. yılı yaz etkinlikleri kapsamında, ünlü sanatçı Göksel konser verecek. Kocaeli Fuarı Güneş Sahnesinde düzenlenecek ücretsiz konser Bu akşamı saat 21.00’da. Sevilen sanatçı Göksel Kocaelili sevenleriyle buluşacağı konser programında en sevilen şarkılarını seslendirecek.

 

MÜZİK ZİYAFETİ

Türk pop müziğinin sevilen kadın yorumcu ve söz yazarlarından Göksel, yeni albümünün yanı sıra geçmişten bugüne seslendireceği unutulmaz şarkılarla hayranlarına eşsiz bir müzik ziyafeti sunacak. Şarkıları ve sahne performansıyla Kocaelili sevenleriyle Kocaeli Fuarı’nda buluşacak Göksel, unutulmaz bir akşam yaşatacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.