KOCAELİ'DE 1223 KİŞİ AÇIĞA ALINDI KURUMLARIN LİSTESİ

Gündem 27.07.2016 - 10:08, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

KOCAELİ'DE 1223 KİŞİ AÇIĞA ALINDI KURUMLARIN LİSTESİ

FETÖ Terör Örgütü’ne yönelik yapılan operasyonlar hız kesmeden devam ederken Gülen Cemaati’ne yakın isimlerde bir bir kamudan tasfiye ediliyor. Toplam 1223 kişi açığa alındı

15 Temmuz Cuma gecesi yapılan darbe girişiminin ardından hükümet, paralel yapıya yakın isimleri devletin her kademesinden silmek için sıkı bir çalışma içerisinde. Kamuda açığa alınanların sayısı her geçen gün artıyor. İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde açığa alınanların sayısı 774’e yükseldi.   İŞTE AÇIĞA ALINANLARIN LİSTESİ Adalet Bakanlığı Kocaeli hakim- Savcı -41 Gebze Adliyesi - 25 kişi Donanma Komutanlığı (Hakim-Savcı) - 6 kişi Tank Birliği - 24 kişi Donanma Komutanlığı - 47 kişi Deniz Hava Meydan Komutanlığı - 1 kişi Kandıra Motorize Birliği - 30 kişi İl Emniyet Müdürlüğü - 105 kişi Valilik - 4 kişi İl Jandarma Komutanlığı - 16 kişi İl Milli Eğitim Müdürlüğü - 792 kişi İl Göç İdaresi - 1 kişi Kocaeli Vergi Dairesi Başkanlığı - 18 kişi Kocaeli Vergi Denetim Kurulu A Grup Başkanlığı - 5 kişi Doğu Marmara Gümrük ve Ticaret Bölge Müd. - 2 kişi Kocaeli Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü - 17 kişi Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürlüğü - 1 kişi Cengiz Topel Hava Liman Müdürlüğü - 8 kişi Kocaeli Gar Müdürlüğü - 1 kişi Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü - 5 kişi Mahalli İdareler (Belediyeler) - 40 kişi Üniversiteler - 19 kişi İl Müftülüğü - 12 kişi PTT Baş Müdürlüğü - 1 kişi MTA Marmara Bölge Müdürlüğü - 1 kişi Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü - 1 kişi Toplamda 1223 kişi açığa alınmış oldu.
FETÖ Terör Örgütü’ne yönelik yapılan operasyonlar hız kesmeden devam ederken Gülen Cemaati’ne yakın isimlerde bir bir kamudan tasfiye ediliyor. Toplam 1223 kişi açığa alındı

15 Temmuz Cuma gecesi yapılan darbe girişiminin ardından hükümet, paralel yapıya yakın isimleri devletin her kademesinden silmek için sıkı bir çalışma içerisinde. Kamuda açığa alınanların sayısı her geçen gün artıyor. İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde açığa alınanların sayısı 774’e yükseldi.
 
İŞTE AÇIĞA ALINANLARIN LİSTESİ
Adalet Bakanlığı Kocaeli hakim- Savcı -41

Gebze Adliyesi - 25 kişi

Donanma Komutanlığı (Hakim-Savcı) - 6 kişi

Tank Birliği - 24 kişi
Donanma Komutanlığı - 47 kişi
Deniz Hava Meydan Komutanlığı - 1 kişi
Kandıra Motorize Birliği - 30 kişi
İl Emniyet Müdürlüğü - 105 kişi
Valilik - 4 kişi
İl Jandarma Komutanlığı - 16 kişi
İl Milli Eğitim Müdürlüğü - 792 kişi
İl Göç İdaresi - 1 kişi
Kocaeli Vergi Dairesi Başkanlığı - 18 kişi
Kocaeli Vergi Denetim Kurulu A Grup Başkanlığı - 5 kişi
Doğu Marmara Gümrük ve Ticaret Bölge Müd. - 2 kişi
Kocaeli Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü - 17 kişi
Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürlüğü - 1 kişi
Cengiz Topel Hava Liman Müdürlüğü - 8 kişi
Kocaeli Gar Müdürlüğü - 1 kişi
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü - 5 kişi
Mahalli İdareler (Belediyeler) - 40 kişi
Üniversiteler - 19 kişi
İl Müftülüğü - 12 kişi
PTT Baş Müdürlüğü - 1 kişi
MTA Marmara Bölge Müdürlüğü - 1 kişi
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü - 1 kişi
Toplamda 1223 kişi açığa alınmış oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.