“KOCAELİ AFET LOJİSTİK MERKEZLERİ GÜNCELLENİYOR”

Gündem 23.10.2017 - 18:56, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

“KOCAELİ AFET LOJİSTİK MERKEZLERİ GÜNCELLENİYOR”

Kocaeli AFAD İl Müdürlüğü, afet lojistik merkezlerinin konumlarını yeniden ele almak üzere Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yöneticileriyle biraraya geldi.

TAMP-Kocaeli Afet Müdahale Planının 26 ekinden biri olan Ayni Bağış Depo Yönetimi ve Dağıtımı Hizmet Grubu, Kocaeli AFAD Müdürlüğünde toplanarak olası bir afet sonrası, yardım malzemelerinin depolanması ve dağıtımında kullanılacak kapalı tesislerin güncellenmesi çalışmalarını görüştü. Hizmet Grubunun ana çözüm ortağı sorumluluğunu üstlenen Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) İl Müdürü İsmet Çalışkan ve İlçe SYDV müdürleri ve yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda İlimizdeki kapalı spor salonları, soğuk hava depoları ve diğer tesisler içerisinden depolama ve afet sonrası dağıtım amaçlı kullanılabilecek yerleri belirlenmede dikkat edilecek hususlar ele alındı. Kocaeli AFAD İl Müdürlüğünde SYDV İl Müdürü İsmet Çalışkan’ın konuşması ile başlayan toplantı, AFAD Planlama ve Zarar Azalma Şube Müdürü Nurten Gümüş’ün sunumuyla devam etti. Yeniden belirlenecek ya da güncellenecek afet lojistik merkezlerinin ve bahçelerinin asgari düzey niteliklerini anlatan Şube Müdürü Gümüş, “İlçe SYDV’lerin ve hizmet grubundaki diğer destek çözüm ortağı kurum/kuruluşların uygun nitelikteki tesisleri birlikte belirleyerek önerilerini gecikmeksizin SYDV İl Müdürlüğüne iletmeleri gerekmektedir” dedi. İlçelerde tespit edilerek önerilen tesisler, SYDV ve AFAD ortak çalışması ile Ayni Bağış ve Depo Yönetimi Hizmet Grubu planına işlenecek ve Kocaeli Afet Lojistik Merkezlerinin plandaki güncellenmesi tamamlanmış olacak. 
Kocaeli AFAD İl Müdürlüğü, afet lojistik merkezlerinin konumlarını yeniden ele almak üzere Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yöneticileriyle biraraya geldi.

TAMP-Kocaeli Afet Müdahale Planının 26 ekinden biri olan Ayni Bağış Depo Yönetimi ve Dağıtımı Hizmet Grubu, Kocaeli AFAD Müdürlüğünde toplanarak olası bir afet sonrası, yardım malzemelerinin depolanması ve dağıtımında kullanılacak kapalı tesislerin güncellenmesi çalışmalarını görüştü.

Hizmet Grubunun ana çözüm ortağı sorumluluğunu üstlenen Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) İl Müdürü İsmet Çalışkan ve İlçe SYDV müdürleri ve yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda İlimizdeki kapalı spor salonları, soğuk hava depoları ve diğer tesisler içerisinden depolama ve afet sonrası dağıtım amaçlı kullanılabilecek yerleri belirlenmede dikkat edilecek hususlar ele alındı.

Kocaeli AFAD İl Müdürlüğünde SYDV İl Müdürü İsmet Çalışkan’ın konuşması ile başlayan toplantı, AFAD Planlama ve Zarar Azalma Şube Müdürü Nurten Gümüş’ün sunumuyla devam etti. Yeniden belirlenecek ya da güncellenecek afet lojistik merkezlerinin ve bahçelerinin asgari düzey niteliklerini anlatan Şube Müdürü Gümüş, “İlçe SYDV’lerin ve hizmet grubundaki diğer destek çözüm ortağı kurum/kuruluşların uygun nitelikteki tesisleri birlikte belirleyerek önerilerini gecikmeksizin SYDV İl Müdürlüğüne iletmeleri gerekmektedir” dedi.

İlçelerde tespit edilerek önerilen tesisler, SYDV ve AFAD ortak çalışması ile Ayni Bağış ve Depo Yönetimi Hizmet Grubu planına işlenecek ve Kocaeli Afet Lojistik Merkezlerinin plandaki güncellenmesi tamamlanmış olacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.