LASTİK İŞ
ismail

KLİMALI OTOBÜS DURAĞI

Kocaeli 20.06.2017 - 09:54, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KLİMALI OTOBÜS DURAĞI

Umuttepe’de vatandaşların daha rahat bir ortamda otobüs beklemeleri için yapılan konforlu durak hizmete girdi.

Kocaeli Üniversitesi’nin bulunduğu Umuttepe’de yeni yapılan konforlu otobüs durağı hizmete açıldı. A kapısı önünde bulunan geçici durakların kaldırılmasıyla yerine açılan klimalı duraklar vatandaşlardan ilgi görüyor. Genişliği 36 metre olan, panoramik camekânlı olarak yapılan durakta 3 adet fotoselli otomatik kapı bulunuyor. Yolcular için kolaylık sağlayacak birçok özelliğin de bulunduğu kapalı otobüs durağı hizmet vermeye başladı.   YOLCULAR İÇİN KONFORLU DURAK Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Dairesi Başkanlığı’nın projelendirip inşasını tamamladığı kapalı duraklar, Kocaeli üniversitesi öğrencileri ve araştırma hastanesine gelen vatandaşlar için kullanılır hale getirildi. Vatandaşların birçok gereksinimini karşılayacak şekilde inşa edilen kapalı durakta; cep telefonları ve tabletler için ücretsiz şarj noktası ve ücretsiz Wİ-Fİ istasyonu var. Kapalı durakta ayrıca kentkart yükleme noktaları, otobüslerin saat ve güzergâhlarını belirten yolcu bilgilendirme ekranları bulunuyor.   KIŞIN SICAK, YAZIN SERİN Panoramik camekânlı ve üç adet fotoselli kapısı bulunan durakta bekleyecek yolcuların mevsim hava şartlarından olumsuz etkilenmemesi için ısıtma ve soğutma sistemi de bulunuyor. Yaz mevsiminin en sıcak günlerinde otobüs durağında serinleyecek vatandaşlar, kışın soğuk günlerinde de kapalı ve klimalı durakta bekleme imkânı buluyor.   ENGELLİ VATANDAŞLAR İÇİN AKÜ ŞARJ İSTASYONU Yolcular için her türlü konforun düşünüldüğü konforlu durakta, engelli vatandaşların kullandıkları Akülü Tekerlekli Sandalyeler için akü şarj istasyonu da bulunuyor.
Umuttepe’de vatandaşların daha rahat bir ortamda otobüs beklemeleri için yapılan konforlu durak hizmete girdi.

Kocaeli Üniversitesi’nin bulunduğu Umuttepe’de yeni yapılan konforlu otobüs durağı hizmete açıldı. A kapısı önünde bulunan geçici durakların kaldırılmasıyla yerine açılan klimalı duraklar vatandaşlardan ilgi görüyor. Genişliği 36 metre olan, panoramik camekânlı olarak yapılan durakta 3 adet fotoselli otomatik kapı bulunuyor. Yolcular için kolaylık sağlayacak birçok özelliğin de bulunduğu kapalı otobüs durağı hizmet vermeye başladı.

 

YOLCULAR İÇİN KONFORLU DURAK

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Dairesi Başkanlığı’nın projelendirip inşasını tamamladığı kapalı duraklar, Kocaeli üniversitesi öğrencileri ve araştırma hastanesine gelen vatandaşlar için kullanılır hale getirildi. Vatandaşların birçok gereksinimini karşılayacak şekilde inşa edilen kapalı durakta; cep telefonları ve tabletler için ücretsiz şarj noktası ve ücretsiz Wİ-Fİ istasyonu var. Kapalı durakta ayrıca kentkart yükleme noktaları, otobüslerin saat ve güzergâhlarını belirten yolcu bilgilendirme ekranları bulunuyor.

 

KIŞIN SICAK, YAZIN SERİN

Panoramik camekânlı ve üç adet fotoselli kapısı bulunan durakta bekleyecek yolcuların mevsim hava şartlarından olumsuz etkilenmemesi için ısıtma ve soğutma sistemi de bulunuyor. Yaz mevsiminin en sıcak günlerinde otobüs durağında serinleyecek vatandaşlar, kışın soğuk günlerinde de kapalı ve klimalı durakta bekleme imkânı buluyor.

 

ENGELLİ VATANDAŞLAR İÇİN AKÜ ŞARJ İSTASYONU

Yolcular için her türlü konforun düşünüldüğü konforlu durakta, engelli vatandaşların kullandıkları Akülü Tekerlekli Sandalyeler için akü şarj istasyonu da bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.