LASTİK İŞ
ismail

KENT MEYDANI HİZMETE GİRDİ !

Gölcük 09.10.2015 - 14:32, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

KENT MEYDANI HİZMETE GİRDİ !

Gölcük Belediyesi’nin Önemli Projelerinden Yukarı Değirmendere Kent Meydanı Vatandaşların Hizmetinde

Yapılan düzenleme çalışmaları kapsamında Elektrik, Telefon ve Mobese hatlarının yer altına alınması ile alanda kablolar görülmezken meydana estetik bir görünüm kazandırılmış oldu. Yukarı Değirmendere'de belediyeye ait olan mevcut muhtarlık binasının hem eski olması hem de deprem görmesinden ötürü, muhtarlığın ve vatandaşların istekleri doğrultusunda yıkım çalışmaları tamamlanarak, yerine Yukarı Değirmendere Mahalle Konağı yapılmıştı.   Yukarı Değirmendere Kent Meydanı ve Çevre Projesiyle, sosyal ve kültürel faaliyetlerin yapılacağı mekanlar, vatandaşların vakit geçirebilecekleri fiziki alanlar ile çevre düzenlemelerinin de bitirilerek mimariye uygun, Gölcük’ün önemli bir değeri haline getirildi. Kent meydanı ve çevre düzenlemesi çalışmalarında Tarihi Hamamın etrafı yeniden restore edilip, çocukların oynaması için oyun alanı ve bazı etkinliklerin yapılacağı Amfi sahne de yer alıyor.   Vatandaşların İstekleri Doğrultusunda Düzenlemeler…   Gölcük Belediyesi tarafından Kent Meydanları Projesi kapsamında Yukarı Değirmendere'de başlatılan Kent Meydanı ve Çevre Düzenleme Projesi ile Cami, Mahalle Konağı ve Eski Hamam çevresi ile Yukarı Değirmendere yolunda da yapılan geniş çaplı çalışmalarla bölge estetik bir görünüme kavuşmakla birlikte, yeni bir kimlik de kazanmış oldu. Vatandaşlar, yapılan çalışmalardan oldukça memnun olduklarını, meydanın gerek çevre düzenlemesi, gerekse yapılan diğer çalışmalar neticesinde önemli bir cazibe merkezi haline getirilmesinden oldukça memnunlar.
Gölcük Belediyesi’nin Önemli Projelerinden Yukarı Değirmendere Kent Meydanı Vatandaşların Hizmetinde

Yapılan düzenleme çalışmaları kapsamında Elektrik, Telefon ve Mobese hatlarının yer altına alınması ile alanda kablolar görülmezken meydana estetik bir görünüm kazandırılmış oldu. Yukarı Değirmendere'de belediyeye ait olan mevcut muhtarlık binasının hem eski olması hem de deprem görmesinden ötürü, muhtarlığın ve vatandaşların istekleri doğrultusunda yıkım çalışmaları tamamlanarak, yerine Yukarı Değirmendere Mahalle Konağı yapılmıştı.

 

Yukarı Değirmendere Kent Meydanı ve Çevre Projesiyle, sosyal ve kültürel faaliyetlerin yapılacağı mekanlar, vatandaşların vakit geçirebilecekleri fiziki alanlar ile çevre düzenlemelerinin de bitirilerek mimariye uygun, Gölcük’ün önemli bir değeri haline getirildi. Kent meydanı ve çevre düzenlemesi çalışmalarında Tarihi Hamamın etrafı yeniden restore edilip, çocukların oynaması için oyun alanı ve bazı etkinliklerin yapılacağı Amfi sahne de yer alıyor.

 

Vatandaşların İstekleri Doğrultusunda Düzenlemeler…

 

Gölcük Belediyesi tarafından Kent Meydanları Projesi kapsamında Yukarı Değirmendere'de başlatılan Kent Meydanı ve Çevre Düzenleme Projesi ile Cami, Mahalle Konağı ve Eski Hamam çevresi ile Yukarı Değirmendere yolunda da yapılan geniş çaplı çalışmalarla bölge estetik bir görünüme kavuşmakla birlikte, yeni bir kimlik de kazanmış oldu. Vatandaşlar, yapılan çalışmalardan oldukça memnun olduklarını, meydanın gerek çevre düzenlemesi, gerekse yapılan diğer çalışmalar neticesinde önemli bir cazibe merkezi haline getirilmesinden oldukça memnunlar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.