LASTİK İŞ

KENT KONSEYİNDEN HASTALARA MORAL

Sağlık 17.11.2015 - 18:42, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

KENT KONSEYİNDEN HASTALARA MORAL

Halk Bankası soygunu sırasında ikinci kattan atlayarak yaralanan Avukat İbrahim Ulufer ve Banka personeli Meral Ercan'ı kent konseyi ziyaret etti.

Halk bankası soygunu sırasında ikinci kattan atlayarak yaralanan ve Gölcük necati Çelik Devlet hastanesinde tedavi gören Avukat İbrahim Ulufer ve banka personeli Meral Ercan'ı Kent Konseyi Genel Sekreteri Fatih Bayram, yürütme kurulu üyeleri Bilge Saral, Necmi Kocaman, Avukat Yıldırım Sezer ve Hakan bıçakçı ziyarete ederek geçmiş olsun dileklerini ileterek tedavileri ile ilgili bilgi aldılar. YENİDEN AMELİYAT OLACAKLAR Yaşanan olay sonrası Avukat İbrahim Ulufer'in iki ayağında kırık oluşurken Ulufer bu hafta içinde tekrar ameliyat olacak. Meral Ercan'ın ise bir ayağında kırık oluşmuştu. Ercan'da bu hafta yeniden ameliyata alınacak.
Halk Bankası soygunu sırasında ikinci kattan atlayarak yaralanan Avukat İbrahim Ulufer ve Banka personeli Meral Ercan'ı kent konseyi ziyaret etti.

Halk bankası soygunu sırasında ikinci kattan atlayarak yaralanan ve Gölcük necati Çelik Devlet hastanesinde tedavi gören Avukat İbrahim Ulufer ve banka personeli Meral Ercan'ı Kent Konseyi Genel Sekreteri Fatih Bayram, yürütme kurulu üyeleri Bilge Saral, Necmi Kocaman, Avukat Yıldırım Sezer ve Hakan bıçakçı ziyarete ederek geçmiş olsun dileklerini ileterek tedavileri ile ilgili bilgi aldılar.

YENİDEN AMELİYAT OLACAKLAR
Yaşanan olay sonrası Avukat İbrahim Ulufer'in iki ayağında kırık oluşurken Ulufer bu hafta içinde tekrar ameliyat olacak. Meral Ercan'ın ise bir ayağında kırık oluşmuştu. Ercan'da bu hafta yeniden ameliyata alınacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.