LASTİK İŞ
ismail

KENT KONSEYİ 2023 PROJELERİNİ KONUŞTU

Gölcük 23.11.2015 - 08:39, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

KENT KONSEYİ 2023 PROJELERİNİ KONUŞTU

Gölcük Kent Konseyi, geçtiğimiz hafta sonu, 31. Yürütme Kurulu Toplantısını, gerçekleştirdi. Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk Başkanlığında yapıldı.

Kent Konseyi Ofisi’nde Başkan Dr. Metin Şentürk Başkanlığında yapılan toplantıya, Gölcük Belediyesi Genel Koordinatörü Nihat Abiş ile Yürütme Kurulu üyeleri katıldılar. Toplantının  gündeminde; Gölcük Vizyon 2023 2015 yılı projeleri hakkında durum değerlendirmesi ve sunum yapılması, Gölcük Vizyon 2023 2016 yılı projelerinin değerlendirilmesi, Sözlü ve yazılı deprem arşivi oluşturulmasıyla ilgili görüşülmesi, Gölcük Kent Konseyi bünyesinde açılan kurslar hakkında bilgilendirme, Kayıp Sabah Filmi ile ilgili komisyon tarafından bilgilendirme yapılması, Donanma Komutanlığı ile Gölcük Kent Konseyi ortaklığında açılacak serginin tarihinin belirlenmesi ve 24 Kasım Öğretmenler Günü ile ilgili görüşlerin alınması yer aldı.    İlçemize ürettiği projeler ile yenilikler sunan Gölcük Kent Konseyi geçtiğimiz gün 31. Yürütme Kurulu Toplantısını icra etti. Toplantıya Başkan Dr. Metin Şentürk ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Gerçekleştirilen toplantıda Gölcük Vizyon 2023 kapsamında yapılan 2015 yılı projeleri hakkında bir durum değerlendirmesi yapıldı. Toplantıda ayrıca Gölcük 2023 kapsamında yapılacak olan 2016 yılı projeleri ele alınarak, üyeler tarafından istişare edildi.     
Gölcük Kent Konseyi, geçtiğimiz hafta sonu, 31. Yürütme Kurulu Toplantısını, gerçekleştirdi. Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk Başkanlığında yapıldı.

Kent Konseyi Ofisi’nde Başkan Dr. Metin Şentürk Başkanlığında yapılan toplantıya, Gölcük Belediyesi Genel Koordinatörü Nihat Abiş ile Yürütme Kurulu üyeleri katıldılar. Toplantının  gündeminde; Gölcük Vizyon 2023 2015 yılı projeleri hakkında durum değerlendirmesi ve sunum yapılması, Gölcük Vizyon 2023 2016 yılı projelerinin değerlendirilmesi, Sözlü ve yazılı deprem arşivi oluşturulmasıyla ilgili görüşülmesi, Gölcük Kent Konseyi bünyesinde açılan kurslar hakkında bilgilendirme, Kayıp Sabah Filmi ile ilgili komisyon tarafından bilgilendirme yapılması, Donanma Komutanlığı ile Gölcük Kent Konseyi ortaklığında açılacak serginin tarihinin belirlenmesi ve 24 Kasım Öğretmenler Günü ile ilgili görüşlerin alınması yer aldı. 

 

İlçemize ürettiği projeler ile yenilikler sunan Gölcük Kent Konseyi geçtiğimiz gün 31. Yürütme Kurulu Toplantısını icra etti. Toplantıya Başkan Dr. Metin Şentürk ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Gerçekleştirilen toplantıda Gölcük Vizyon 2023 kapsamında yapılan 2015 yılı projeleri hakkında bir durum değerlendirmesi yapıldı. Toplantıda ayrıca Gölcük 2023 kapsamında yapılacak olan 2016 yılı projeleri ele alınarak, üyeler tarafından istişare edildi

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.