KENT DERBİSİ DOSTCA BİTTİ 0 - 0

Spor 19.08.2017 - 16:46, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KENT DERBİSİ DOSTCA BİTTİ 0 - 0

Spor Toto 3. Lig’de mücadele eden Gölcükspor ile Kocaelispor arasında, lig öncesi oynanan son hazırlık maçında gol sesi çıkmadı.

Kent derbisi az sonra başlıyor. Takımlar sahaya çıktı...100 kadar Kocaelispor taraftarı İzmit'den stada geldi. Karşılaşma öncesi her iki kulüp başkanı Madlen Kornet firmasının hazırladığı Dostluk PAstas9ını kesti.  Gölcükspor yönetimi tam kadro Gölcükspor kaşkolları ile statda yerlerini aldılar. Kocaelispor Başkanı Bahri Yavuz da maçı izleyenler arasında... KArşılaşmadan önce, Gölcükspor'un yeni transferleri ile geçmiş dönemde görev yapan futbolcular taraftara tanıtıldı. KADROLAR GÖLCÜKSPOR  İlyas Türengül Emre Oral Onur Özcan Devrim Aksongur Murat CanKoçak Cihan İlkme Cenk Cengiz Sedat Cengiz Yolcu MAnsız ÖmerFaruk Boz Ahmet Kutluer   KOCAELİSPOR   CAn Emre FAtih Adıgüzel Kadir Öge Murat BAşak  Mert Yavuz Sefa NArin Burak Süleyman Burak Özbakır Hamza Mutlu Ali Keten Kerem Yıldırım   HAKEMLER    Hasan Kaçar - Ali Kılıç - Çağdaş Yüksel Çağ (bursa Bölgesi)
Spor Toto 3. Lig’de mücadele eden Gölcükspor ile Kocaelispor arasında, lig öncesi oynanan son hazırlık maçında gol sesi çıkmadı.

Kent derbisi az sonra başlıyor. Takımlar sahaya çıktı...100 kadar Kocaelispor taraftarı İzmit'den stada geldi. Karşılaşma öncesi her iki kulüp başkanı Madlen Kornet firmasının hazırladığı Dostluk PAstas9ını kesti. 

Gölcükspor yönetimi tam kadro Gölcükspor kaşkolları ile statda yerlerini aldılar. Kocaelispor Başkanı Bahri Yavuz da maçı izleyenler arasında...

KArşılaşmadan önce, Gölcükspor'un yeni transferleri ile geçmiş dönemde görev yapan futbolcular taraftara tanıtıldı.

KADROLAR

GÖLCÜKSPOR 

İlyas Türengül

Emre Oral

Onur Özcan

Devrim Aksongur

Murat CanKoçak

Cihan İlkme

Cenk Cengiz

Sedat Cengiz

Yolcu MAnsız

ÖmerFaruk Boz

Ahmet Kutluer

 

KOCAELİSPOR

 

CAn Emre

FAtih Adıgüzel

Kadir Öge

Murat BAşak 

Mert Yavuz

Sefa NArin

Burak Süleyman

Burak Özbakır

Hamza Mutlu

Ali Keten

Kerem Yıldırım

 

HAKEMLER 

 

Hasan Kaçar - Ali Kılıç - Çağdaş Yüksel Çağ (bursa Bölgesi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.