KAYMAKAMA ÖZEL HEDİYE

Gölcük 14.02.2017 - 09:54, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KAYMAKAMA ÖZEL HEDİYE

KoÜ Değirmendere Mehmet Ali Özbay Meslek Yüksek Okulu Müdür Vekili Doç.Dr.A.Poyraz Gürson ve KOÜ Değirmendere Mehmet Ali Özbay Meslek Yüksek Okulu Seramik cam ve çinicilik program koordinatörü Yrd.Doç.Dr. Nermin Demirkol Kaymakam Altıntaş’ı makamında ziyaret ettiler.

KOÜ Değirmendere Mehmet Ali Özbay Meslek Yüksek Okulu Müdür Vekili Doç.Dr.A.Poyraz Gürson ve KOÜ Değirmendere Mehmet Ali Özbay Meslek Yüksek Okulu Seramik cam ve çinicilik program koordinatörü Yrd.Doç.Dr. Nermin Demirkol Kaymakam Altıntaş’ı makamında ziyaret ettiler.   FÜZYON TABAĞI HEDİYE ETTİLER KoÜ Değirmendere Mehmet Ali Özbay Meslek Yüksek Okulu Müdür Vekili Doç.Dr.A.Poyraz Gürson ve KOÜ Değirmendere Mehmet Ali Özbay Meslek Yüksek Okulu Seramik cam ve çinicilik program koordinatörü Yrd.Doç.Dr. Nermin Demirkol, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş’a hayırlı olsun ziayereti gerçekleştirip başarılar dilediler. Değirmendere M.Ali Özbay Meslek Yüksek Okulu öğretim görevlileri Gürson ve Demirkol Seramik,cam ve Çinicilik programı öğrencilerinin yapmış olduğu bir cam füzyon tabağını Kaymakam Altıntaş’a takdim ettiler. Gürson ve Demirkol Değirmendere M.Ali Özbay Meslek Yüksek Okulunda yaptıkları çalışmalar hakkında Kaymakam Altıntaş’a bilgi verdiler. TEŞEKKÜR ETTİ Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek “değerli öğretim görevlilerimize ve öğrencilerimize nazik jestlerinden dolayı teşekkür ederim. İlçemizde Eğitim gösteren kurumlarımızda görev yapan değerli hocalarımızla beraber ele ele verip çıtayı yükseltmeye devam edeceğiz.Bu anlamda üzerimize düşen görevleri eksiksiz yaparak hizmet ediyoruz. Eğitimi yaptığımız yatırımlarla Gölcük de bulunan okullar yenilendi” dedi.
KoÜ Değirmendere Mehmet Ali Özbay Meslek Yüksek Okulu Müdür Vekili Doç.Dr.A.Poyraz Gürson ve KOÜ Değirmendere Mehmet Ali Özbay Meslek Yüksek Okulu Seramik cam ve çinicilik program koordinatörü Yrd.Doç.Dr. Nermin Demirkol Kaymakam Altıntaş’ı makamında ziyaret ettiler.

KOÜ Değirmendere Mehmet Ali Özbay Meslek Yüksek Okulu Müdür Vekili Doç.Dr.A.Poyraz Gürson ve KOÜ Değirmendere Mehmet Ali Özbay Meslek Yüksek Okulu Seramik cam ve çinicilik program koordinatörü Yrd.Doç.Dr. Nermin Demirkol Kaymakam Altıntaş’ı makamında ziyaret ettiler.
 
FÜZYON TABAĞI HEDİYE ETTİLER
KoÜ Değirmendere Mehmet Ali Özbay Meslek Yüksek Okulu Müdür Vekili Doç.Dr.A.Poyraz Gürson ve KOÜ Değirmendere Mehmet Ali Özbay Meslek Yüksek Okulu Seramik cam ve çinicilik program koordinatörü Yrd.Doç.Dr. Nermin Demirkol, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş’a hayırlı olsun ziayereti gerçekleştirip başarılar dilediler. Değirmendere M.Ali Özbay Meslek Yüksek Okulu öğretim görevlileri Gürson ve Demirkol Seramik,cam ve Çinicilik programı öğrencilerinin yapmış olduğu bir cam füzyon tabağını Kaymakam Altıntaş’a takdim ettiler. Gürson ve Demirkol Değirmendere M.Ali Özbay Meslek Yüksek Okulunda yaptıkları çalışmalar hakkında Kaymakam Altıntaş’a bilgi verdiler.

TEŞEKKÜR ETTİ
Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek “değerli öğretim görevlilerimize ve öğrencilerimize nazik jestlerinden dolayı teşekkür ederim. İlçemizde Eğitim gösteren kurumlarımızda görev yapan değerli hocalarımızla beraber ele ele verip çıtayı yükseltmeye devam edeceğiz.Bu anlamda üzerimize düşen görevleri eksiksiz yaparak hizmet ediyoruz. Eğitimi yaptığımız yatırımlarla Gölcük de bulunan okullar yenilendi” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.