LASTİK İŞ
ismail

KAYMAKAM YAZICI '' ÇALAN YA MECNUN YA MECZUP!''

Gölcük 22.06.2016 - 11:00, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

KAYMAKAM YAZICI '' ÇALAN YA MECNUN YA MECZUP!''

Yalı Camii'nden dün gece çalındığı iddia edilen kutsal emanet sakal-ı şerif'in kim ya da kimler tarafından açlındığı esrarını korıyor.

Kaymakam Adem Yazıcı, sakal-ı şerif'in dün gece değil daha önce den çalınmış olabileceğini belirterek konuyla ilgili araştırmanın sürdüğünü söyledi. 50 YILDIR AYNI YERDE !.. Yaklaşık 100 yıllık geçmişi olan Yalı Camii'nden çalınan sakal-ı şerif'in yaklaşık 50 yıldır aynı camide muhafaza edildiğini, Ramazan ayında ve Kadir gecesinde sergilendiğini ifade eden Kaymakam Yazıcı, " Kim ne için, hangi maksatla çalmıştır anlamak mümkün değil. Sakal*ı Şerif her yıl Ramazan ayının bazı günlerinde ve Kadir Gecesinde ziyarete açılır. Sakal-ı Şerif yaklaşık 50 yıldır da aynı camide muhafaza altında. Çalan ya bir meczup ya da bir mecnun" dedi. Sakal-ı Şerif'in, Yalı Camii minberi üstünde bulunan kilitli bir dolapta , 40 beze sarılı bir minik cam fanus içinde muhafaza edildiğini de söyleyen Kaymakam Yazıcı, " Cami imamımız dün akşam camiye girdiğinde kilitli olan dolabın açık olduğunu görmüş. Sakalı şerifin alındığını fark etmiş. Emniyet güçlerimiz araştırmaya devam ediyor" dedi.. Öte yandan, polis tarafından yapılan olay yeri inceleme çalışmasında, ciddi bir bulguya rastlanılamadı. CAmide her hangi bir kamera sisteminin olmaması polisin işini zorlaştırırken ,camide, sakalı şerif'in bulunduğu sanduka da ziyaretçilere ait yüzlerce parmak izi olduğunu ve araştırmanın bu yönde tıkandığı ifade edildi. 
Yalı Camii'nden dün gece çalındığı iddia edilen kutsal emanet sakal-ı şerif'in kim ya da kimler tarafından açlındığı esrarını korıyor.

Kaymakam Adem Yazıcı, sakal-ı şerif'in dün gece değil daha önce den çalınmış olabileceğini belirterek konuyla ilgili araştırmanın sürdüğünü söyledi.

50 YILDIR AYNI YERDE !..

Yaklaşık 100 yıllık geçmişi olan Yalı Camii'nden çalınan sakal-ı şerif'in yaklaşık 50 yıldır aynı camide muhafaza edildiğini, Ramazan ayında ve Kadir gecesinde sergilendiğini ifade eden Kaymakam Yazıcı, " Kim ne için, hangi maksatla çalmıştır anlamak mümkün değil. Sakal*ı Şerif her yıl Ramazan ayının bazı günlerinde ve Kadir Gecesinde ziyarete açılır. Sakal-ı Şerif yaklaşık 50 yıldır da aynı camide muhafaza altında. Çalan ya bir meczup ya da bir mecnun" dedi.

Sakal-ı Şerif'in, Yalı Camii minberi üstünde bulunan kilitli bir dolapta , 40 beze sarılı bir minik cam fanus içinde muhafaza edildiğini de söyleyen Kaymakam Yazıcı, " Cami imamımız dün akşam camiye girdiğinde kilitli olan dolabın açık olduğunu görmüş. Sakalı şerifin alındığını fark etmiş. Emniyet güçlerimiz araştırmaya devam ediyor" dedi..

Öte yandan, polis tarafından yapılan olay yeri inceleme çalışmasında, ciddi bir bulguya rastlanılamadı. CAmide her hangi bir kamera sisteminin olmaması polisin işini zorlaştırırken ,camide, sakalı şerif'in bulunduğu sanduka da ziyaretçilere ait yüzlerce parmak izi olduğunu ve araştırmanın bu yönde tıkandığı ifade edildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.