KAYMAKAM IRMAK ''SORUNLARI BİRLİKTE ÇÖZECEĞİZ''

Gölcük 25.06.2019 - 11:09, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KAYMAKAM IRMAK ''SORUNLARI BİRLİKTE ÇÖZECEĞİZ''

Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak’a devam eden hayırlı olsun ziyaretleri kapsamda Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer ve Yönetimi ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak’ı makamında ziyaret eden Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer ve Yönetimi yeni görevinde başarılar dileyerek hayırlı olsun temennilerinde bulundular. Gerçekleştirdikleri ziyarette çiçek yerine meyve tabağı hediye eden Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer ve Yönetimi; “Pazarcı esnafı olarak çiçek yerine meyve tabağı hediye etmeyi daha uygun görüyoruz” dedi. Kaymakam Irmak hediye edilen meyve tabağını çok beğendiğini ifade ederek teşekkür etti.   OTOPARK SIKINTISI YAŞIYORUZ Ziyarette konuşan Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer; Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak’a Pazarcılar Odası olarak yaptıkları çalışmalar ve semt pazarları hakkında genel bilgiler verdi.. Başkan Tuncer sözlerinin devamında Kaymakam Irmak’a geçtiğimiz yıl Gölcük Belediyesi tarafından hayata geçirilen Yeni Mahalle Kapalı Pazar Yeri’nin etrafında pazara gelen vatandaşların araçlarını park edebilecekleri bir alan olmadığı işçin sıkıntı yaşadıklarını belirten Tuncer, bu nedenle yaz aylarında okulların tatil olmasından dolayı Gölcük Ortaokulu bahçesinin otopark olarak kullanılmasını talep ediyoruz. Ardından yapımı devam eden ve yapılması planlanan Kapalı Pazar yerleri hakkında bilgi veren başkan Tuncer; “biz pazarcı esnafları olarak okullarımızda Pazar etkinliği kurarak hem öğrencilerimiz pazarı öğrenmiş olurlar, hem de o gün akşama kadar elde edilen gelir okulumuza destek olarak veriliyor” dedi.     SORUNLARI ÇÖZECEĞİZ Gerçekleştirdikleri ziyaretten ve iyi dileklerinden ötürü Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer ve Yönetimine teşekkür eden,  Yeni Mahalle Pazarı’nda yaşanan sıkıntının çözümü için gerekli yerlerle görüşerek, pazarcı esnafını daha fazla mağdur olmaması adına elinden geleni yapacağını söyledi. Aynı zamanda sizlerin okulda Pazar açmanız ve çocuklarımızın pazarın şartlarını öğrenmesi önemli bir çalışmadır. Okulda kurulan pazarın geliri okula kalması çok ama çok önemli bir yardımlaşmadır. Bu çalışmalardan ötürü hepinize gönülden teşekkür ederim. Siz bu güzel çalışmalar yaparken bizde sizlerin sıkıntılarını çözmek için elimizden gelen tüm gayretleri sarf ederek sıkıntılarınızı hep birlikte çözemeye çalışırız” dedi.      Fahri Haner
Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak’a devam eden hayırlı olsun ziyaretleri kapsamda Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer ve Yönetimi ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak’ı makamında ziyaret eden Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer ve Yönetimi yeni görevinde başarılar dileyerek hayırlı olsun temennilerinde bulundular. Gerçekleştirdikleri ziyarette çiçek yerine meyve tabağı hediye eden Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer ve Yönetimi; “Pazarcı esnafı olarak çiçek yerine meyve tabağı hediye etmeyi daha uygun görüyoruz” dedi.

Kaymakam Irmak hediye edilen meyve tabağını çok beğendiğini ifade ederek teşekkür etti.

 

OTOPARK SIKINTISI YAŞIYORUZ

Ziyarette konuşan Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer; Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak’a Pazarcılar Odası olarak yaptıkları çalışmalar ve semt pazarları hakkında genel bilgiler verdi.. Başkan Tuncer sözlerinin devamında Kaymakam Irmak’a geçtiğimiz yıl Gölcük Belediyesi tarafından hayata geçirilen Yeni Mahalle Kapalı Pazar Yeri’nin etrafında pazara gelen vatandaşların araçlarını park edebilecekleri bir alan olmadığı işçin sıkıntı yaşadıklarını belirten Tuncer, bu nedenle yaz aylarında okulların tatil olmasından dolayı Gölcük Ortaokulu bahçesinin otopark olarak kullanılmasını talep ediyoruz. Ardından yapımı devam eden ve yapılması planlanan Kapalı Pazar yerleri hakkında bilgi veren başkan Tuncer; “biz pazarcı esnafları olarak okullarımızda Pazar etkinliği kurarak hem öğrencilerimiz pazarı öğrenmiş olurlar, hem de o gün akşama kadar elde edilen gelir okulumuza destek olarak veriliyor” dedi.  

 

SORUNLARI ÇÖZECEĞİZ

Gerçekleştirdikleri ziyaretten ve iyi dileklerinden ötürü Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer ve Yönetimine teşekkür eden,  Yeni Mahalle Pazarı’nda yaşanan sıkıntının çözümü için gerekli yerlerle görüşerek, pazarcı esnafını daha fazla mağdur olmaması adına elinden geleni yapacağını söyledi. Aynı zamanda sizlerin okulda Pazar açmanız ve çocuklarımızın pazarın şartlarını öğrenmesi önemli bir çalışmadır. Okulda kurulan pazarın geliri okula kalması çok ama çok önemli bir yardımlaşmadır. Bu çalışmalardan ötürü hepinize gönülden teşekkür ederim. Siz bu güzel çalışmalar yaparken bizde sizlerin sıkıntılarını çözmek için elimizden gelen tüm gayretleri sarf ederek sıkıntılarınızı hep birlikte çözemeye çalışırız” dedi.   

 

Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.