LASTİK İŞ

KAYITLAR BAŞLIYOR !

Eğitim 27.07.2015 - 10:31, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

KAYITLAR BAŞLIYOR !

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı önümüzdeki dönemde eğitim alacak öğrencileri belirlemek için yetenek sınavı yapacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı yetenek sınavı ile öğrenci alacak. Yetenek sınavı için başvurular 10 Ağustos - 02 Eylül tarihleri arasında alınacak. Sınavlar 8 Bölüm ve 24 branşta yapılacak. Sınavlara 5-55 yaş arasındaki tüm vatandaşlar katılabilecek. Yetenek sınavında başarı gösterenler 3 yıllık eğitime hak kazanacaklar.   SINAVLAR 05-06 EYLÜL’DE Sınava katılmak isteyen öğrencilerin 2 adet fotoğraf ve kimlikleriyle birlikte 2 Eylül tarihine  kadar başvurularını şahsen Leyla Atakan Kültür Merkezi Konservatuvar binasında yaptırmaları gerekiyor. Yetenek Sınavları 05-06 Eylül 2015 tarihlerinde yapılacak. Başvuru yapmak isteyenler bilgi için Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı’nın 3221874 nolu telefonundan bilgi alabilirler.   MÜZİKLİ OYUN GRUBU Konservatuvarın 2 yıldır uyguladığı ve müzik otoriteleri tarafından örnek gösterilen Müzikli Oyun Grubu eğitimine 5 buçuk-15 yaş arasında tüm çocuklar katılabiliyor. Müzikli Oyun Grubu çocuklarda kavramsal yeterliliği sağlayarak müzik ve ritim duygusunu geliştiriyor.   HER YAŞTA MÜZİK Konservatuvara bağlı olarak uzun yıllardır faaliyet gösteren Türk Tasavvuf Müziği Korosu,Türk Sanat Müziği Korosu,Türk Halk Müziği Korosu ve Çocuk Korosu  vatandaşlarımıza her yaşta müzik eğitimini vermeye devam ediyor. Müzikli Oyun Grubu ve Korolar için başvurular 10 Ağustos - 02 Eylül tarihleri arasında alınacak. Tüm eğitimler hazırlık sınıfı ile başlıyor.  Konservatuvarda hazırlık sınıfında başarısız olan ya da devamsızlıktan kalan öğrencinin ilişiği kesiliyor.    
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı önümüzdeki dönemde eğitim alacak öğrencileri belirlemek için yetenek sınavı yapacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı yetenek sınavı ile öğrenci alacak. Yetenek sınavı için başvurular 10 Ağustos - 02 Eylül tarihleri arasında alınacak. Sınavlar 8 Bölüm ve 24 branşta yapılacak. Sınavlara 5-55 yaş arasındaki tüm vatandaşlar katılabilecek. Yetenek sınavında başarı gösterenler 3 yıllık eğitime hak kazanacaklar.

 

SINAVLAR 05-06 EYLÜL’DE

Sınava katılmak isteyen öğrencilerin 2 adet fotoğraf ve kimlikleriyle birlikte 2 Eylül tarihine  kadar başvurularını şahsen Leyla Atakan Kültür Merkezi Konservatuvar binasında yaptırmaları gerekiyor. Yetenek Sınavları 05-06 Eylül 2015 tarihlerinde yapılacak. Başvuru yapmak isteyenler bilgi için Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı’nın 3221874 nolu telefonundan bilgi alabilirler.

 

MÜZİKLİ OYUN GRUBU

Konservatuvarın 2 yıldır uyguladığı ve müzik otoriteleri tarafından örnek gösterilen Müzikli Oyun Grubu eğitimine 5 buçuk-15 yaş arasında tüm çocuklar katılabiliyor. Müzikli Oyun Grubu çocuklarda kavramsal yeterliliği sağlayarak müzik ve ritim duygusunu geliştiriyor.

 

HER YAŞTA MÜZİK

Konservatuvara bağlı olarak uzun yıllardır faaliyet gösteren Türk Tasavvuf Müziği Korosu,Türk Sanat Müziği Korosu,Türk Halk Müziği Korosu ve Çocuk Korosu  vatandaşlarımıza her yaşta müzik eğitimini vermeye devam ediyor. Müzikli Oyun Grubu ve Korolar için başvurular 10 Ağustos - 02 Eylül tarihleri arasında alınacak. Tüm eğitimler hazırlık sınıfı ile başlıyor.  Konservatuvarda hazırlık sınıfında başarısız olan ya da devamsızlıktan kalan öğrencinin ilişiği kesiliyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.