LASTİK İŞ
ismail

KATIRCIOĞLU ESNAFI GEZDİ !

Gölcük 06.07.2015 - 23:11, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

KATIRCIOĞLU ESNAFI GEZDİ !

AK Parti Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Gölcük'te esnaflara teşekkür ziyaretinde bulundu.

Milletvekili seçildikten sonra vatandaşla buluşan Katırcıoğlu, Daha önce adaylık sürecinde ziyaret ettiği esnafları gezerek desteklerinden dolayı teşekkür etti.  Katırcıoğlu, seçim zamanı ziyaret ettiği esnafları gezerek desteklerinden dolayı teşekkür etti. Esnafa hayırlı Ramazanlar ve bereketli kazançlar diledi.
AK Parti Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Gölcük'te esnaflara teşekkür ziyaretinde bulundu.

Milletvekili seçildikten sonra vatandaşla buluşan Katırcıoğlu, Daha önce adaylık sürecinde ziyaret ettiği esnafları gezerek desteklerinden dolayı teşekkür etti.

 Katırcıoğlu, seçim zamanı ziyaret ettiği esnafları gezerek desteklerinden dolayı teşekkür etti. Esnafa hayırlı Ramazanlar ve bereketli kazançlar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.