LASTİK İŞ
ismail

KARTEPE YOLU AÇIK !

Kocaeli 16.11.2016 - 15:44, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KARTEPE YOLU AÇIK !

Büyükşehir ekipleri, Kartepe yolunu 24 saat boyunca açık tutuyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, Kartepe yolunda gerçekleştirdiği çalışmayla yoğun kar yağışında bile yolun 24 saat boyunca açık kalmasını sağlıyor.   24 SAAT KESİNTİSİZ MÜCADELE Büyükşehir ekipleri ilimizden ve çevre illerden Kartepe’ye çıkmak isteyen vatandaşların ulaşımlarını kolaylaştırmak için elinden geleni yapıyorlar. 24 saat boyunda iki vardiya halinde çalışan ekipler, yolu sürekli olarak açık tutuyor. 8 kişilik mücadele ekibi 1 adet grayder ve 1 adet tuzlama makinasının yanı sıra küreme çalışması yapıyor. Araçların yakıt takviyesi ise zirvede bulunan yakıt ikmal tankından sağlıyor.    
Büyükşehir ekipleri, Kartepe yolunu 24 saat boyunca açık tutuyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, Kartepe yolunda gerçekleştirdiği çalışmayla yoğun kar yağışında bile yolun 24 saat boyunca açık kalmasını sağlıyor.

 

24 SAAT KESİNTİSİZ MÜCADELE

Büyükşehir ekipleri ilimizden ve çevre illerden Kartepe’ye çıkmak isteyen vatandaşların ulaşımlarını kolaylaştırmak için elinden geleni yapıyorlar. 24 saat boyunda iki vardiya halinde çalışan ekipler, yolu sürekli olarak açık tutuyor. 8 kişilik mücadele ekibi 1 adet grayder ve 1 adet tuzlama makinasının yanı sıra küreme çalışması yapıyor. Araçların yakıt takviyesi ise zirvede bulunan yakıt ikmal tankından sağlıyor.

 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.